Nem dohányzók, munkahelyeteken hogyan viszonyultok a dohányosokhoz, akik sokszor "cigiszüneten" vannak, a munkahely is hogyan kezeli ezt?
Figyelt kérdés
Most új munkahelyem van és itt szinte mindenki dohányzik, különösen az olyan fiatalok mint én. Minden fél órában kétszer kb. kijárnak és ott vannak olyan 10 percet. Namost ha ezt összeadjuk akkor elég sok üres járat marad. Most kint voltam az egyikkel és éreztem ahogy marja a tüdőmet a füst, még utána 1 órával is szédültem. Most függesszem fel én is a munkámat csak azért,hogy annyi szünetem legyen, mint nekik?2016. ápr. 5. 20:00
11/14 anonim válasza:
Na, nálunk ilyen nincs. Minden be van kamerázva. Legalábbis azon a részen, ahol én vagyok, csak egy szünet van, és kész. Húsz perc alatt intézzenek el mindent, amit akarnak. Engem az irritál, hogy az én dolgom a dohányzó takarítása, és nemdohányzóként eléggé rosszul viselem, hogy mellettem rágyújtanak, de persze nem szólhatok érte, sem azért, hogy esetleg cserélnék a dohányzó munkatársammal, hogy neki kelljen ezt tisztítania.
12/14 anonim válasza:
Igen foglalkozik ilyennel mindenki,mert a morált rombolja. Rossz hangulat meg a hasznosságot teszi tönkre. Hosszú távon az ilyenek hatékonyság és bevétel csökkenést eredményeznek.
Én vezetőként ezt nem támogatnám. 1-2 óránként egy 10 perces cigi nem elég, fordul orvoshoz. Munkaerő hiány után a káros munkaerő is rosszabb. A csippantós kapuk mérik azt az időt, amikor valaki pihenni megy. Szíve joga, de a szerződésben foglaltak szerint kapja majd a bért és a jutalmat is.
13/14 anonim válasza:
Nálunk megbíznak bennünk, dolgozókban, és szerencsére nincsenek lógósok... aki félóránként kijár cigizni, az is elkészül időre a munkával és lelkiismeretes, tőle nem sajnálom. Ha én szünetelnék 10 percekre félóránként, a vezetőség észre sem venné, és az lenne a lényeg nekik, hogy minden kész legyen, ami kész is van. Amúgy ha akarsz. te is kijárhatsz mondjuk levegőzni...
14/14 anonim válasza:
Engem az zavar, hogy egyes munkahelyeken, az, ha valaki cigiszünetet tart, az teljesen normális, de az, aki olvasni mer ebédszünetben, az ufó, és beszólogatnak neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!