Dohányosok, akik nem gyújthattok rá munkaidőben, hogy bírjátok?
Figyelt kérdés
Sajnos elég sokat dohányzom, és most kaptam egy állást, ahol viszont napi 10-12 órában nem gyújthatok rá. Van valami tipp, hogyan is bírjam ki?2016. ápr. 20. 19:23
1/7 anonim válasza:
Szokj le. Olvasd el Allen Carr Leszoknék a dohányzasról de nem_tudok című könyvét, de hangoskönyv formában is fellelhető. Ne szenvedj tovább a cigi miatt!
2/7 anonim válasza:
Az első jót ír, én is olvastam, nem az hogy fullra leszoktam tőle, de nem jelent gondot ha nem cigizhetek, akár egy hétig se. Nincs elvonási tünet.
3/7 anonim válasza:
Én, csak olyan melót vállaltam, ahol bármikor rá lehetett gyújtani. Ez sem jó, mert napi 3-4 dobozzal is elszívok.
4/7 anonim válasza:
Rosszul.
Nálunk olyan r ohadékok,hogy a kijelölt dohányzót kirakták az utcára,de ha kimész kirugnak.
5/7 anonim válasza:
Bárhol megtalálom a módját és rágyújtok.
Nekem ne ugasson bele senki!
6/7 anonim válasza:
Hasonló problémával küzdök én is, igaz, kissé fiatal vagyok és tudom, hogy nem kéne dohányoznom. Én általában úgy oldom meg, hogy órák között hosszan kiélvezem, aztán órákon igyekszem nem a cigire gondolni.
Próbálj meg Te is valami egész másra gondolni, és menni fog, hidd el ;)
17/F
7/7 anonim válasza:
Hát, kicsit nehezen, de ebéd után még beleszorítok egy cigit. Ha van ebédidőd, akkor ezt te is megteheted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!