Ha nappali tagozatos vagyok, dolgozhatok teljes munkaidőben, jogilag ez lehetséges? Az egyetemen kaphatok erre hivatkozva felmentést az órákon való részvétel alól.
Bocsánat, de az egyetemem szabályzatát jobban ismerem. Bár van olyan csoporttársam, aki teljes munkaidőben dolgozik, több forrásból szeretnék tájékozódni, hogy lehet-e ez. Ez a csoporttárs bizony kap felmentést, láttam a bizonyos papírt lobogtatni félév elején, az első órákon odament a tanárhoz és aláíratta, azt is láttam. Másik egyetemre nem jár, ez sem lehet neki indok.
Ilyenkor a tb-t ki fizeti? Mert úgy tudom, amíg tanul valaki, addig erre nincs gondja, de azt utána a munkáltató fizeti?
Kell lennie valami "kedvezményes tanrend" vagy "egyéni tanrend" nyomtatványnak, és akkor elvileg megkapod a jegyzeteket és mentesülsz az óralátogatás alól.
A tb-t elviekben az iskola fizeti amíg nappalis vagy. De jobb ha ezt megkérdezed a tanulmányin, ők jobban tudják.
Köszi szépen az infókat:)
Igen, azt tudom, hogy milyen nyomtatvány kell erre, csak mielőtt nekiállok melót keresni, jobb tudni az ilyeneket. Úgy néz ki, hogy kénytelen leszek munkát keresni, mert meg fog csappanni a család bevétele...Levelezőre meg nem szívesen mennék át, már csak egy évem van hátra (meg a tanrend is kicsit más).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!