Dohányosok! Megbántátok, hogy rászoktatok?
Figyelt kérdés
2023. okt. 4. 18:05
1/11 anonim válasza:
Megbántam, le is szoktam, már 2 éve tiszta vagyok... Egész egyszerűen nem éri meg, hidd el...
2/11 anonim válasza:
Meg.
Leszoktam de hiányzik ..az ára miatt szoktam le.
4/11 anonim válasza:
Én nem. Tudom, hogy egészségtelen de szeretek cigizni ez az igazság.
5/11 anonim válasza:
Persze, hogy megbántam.
Sok sok éven át költöttem vagyonokat arra, hogy károsítsam az egészségem és büdös legyek. Mindezt azért, hogy a függőség elhitesse velem, hogy “szeretek cigizni”.
Életem egyik legjobb döntése volt, hogy abbahagytam.
6/11 anonim válasza:
Erős vagyok, akkor gyújtok rá amikor akarok!
7/11 anonim válasza:
Abszolút megbántam, de ami jobban bánt, hogy nem tudom letenni és marhára zavar saját gyengeségem..... Határidőket találok ki magamnak, amit persze nem tarok be és idióta kifogásokkal magyarázkodom.
9/11 anonim válasza:
Én is leszoktam. Szerettem cigizni, de utáltam, hogy nem dönthetek. Ez, ahogy a 6-os csinálja, lett volna az ideális. Nálam nem működött.😒
10/11 anonim válasza:
Megbántam, abba is hagytam, de a mai napig, ha elmegyek egy dohányzó mellett az utcán, emlékeztetem magam a korábbi ostobaságomra, egyúttal hálát adok az égnek, hogy már nem vagyok ennek a gusztustalan szokásnak a rabja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!