Dohányosok! Megbántátok, hogy rászoktatok?
Figyelt kérdés
2023. okt. 4. 18:05
11/11 anonim válasza:
Szerintem legtöbben megbántuk,de az az az igazság,h szeretk dohányozni,de mentségemre szóljon,h "csak" kávéhoz és kaja után szoktam rágyújtanimert akkor jól esik,vmint,ha felidegelnek,mert lenyugszom tőle!Szerencsére kordában tudom tartani,napi6szálnál többet nem szívok,és egészséges étkezéssel+sporttal kompenzálom ezt a káros szenvedélyem.Pl ha sok a melóm,akk 4-5óráig is kibírom nélküle,de az utóbbi 1évben megfordultam3olyan országban is,ahol eléggé be v korlátozva-Japánban konkrétan el kellett bújnom,ha rá akartam gyújtani,mert még az utcán is csak kijelölt helyeken lehet cigizni,viszont gyönyörű tiszták az utcák!-,és akk picit szégyelltem is magam,h nem tudok ellenállni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!