Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » 16-20 éves dohányosok?

16-20 éves dohányosok?

Figyelt kérdés

Ti miért cigiztek? Csak azért mert mások is, vagy okkal szoktatok rá? Folyamatosan szívjátok, majd csak elvétve?

Én 15 évesen szoktam rá, kb 4 hónapig szívtam hébe-hóba. Utánna még párszor visszajártam rá, kb 1-1,5 havonta. Az utolsó szálam idén márciusban szívtam el.

18/F

2021. nov. 27. 20:19
 1/4 anonim ***** válasza:
88%
Én nem szívok, de egy osztálytárstól megkérdeztem. Azt mondta azért kezdte el mert akart valahova tartozni és ezt látom a többiektől is... "Menőségből".
2021. nov. 27. 20:21
 2/4 anonim ***** válasza:
65%

Én 12 éves korom óta cigizek, mindig is tetszett a dohányzás hangulata, szeretem a füstöt,a mozdulatot, meg megnyugtat a cigi ha ideges vagyok, szóval sok dologra jó, én ezért szoktam rá. Igazából a menőség miatt is szívom. Persze tudom már így 17 éves fejjel, hogy káros meg sok pénzt vesz el, letenni nem tudom már olyan könnyen mert ahhoz durván függő vagyok. Majd egyszer ha lesz hozzá elég motivációm meg akaraterőm akkor leszokok róla.

Meg amúgy napi fél doboznál nem szoktam többet elszívni. Sportot is bírom rendesen ennyi cigi mellet szóval igazából nem olyan vészes szerintem hogy dohányok.

2021. nov. 28. 06:32
 3/4 anonim ***** válasza:
69%
12 évesen osztálykiránduláson kipróbáltuk egy páran az osztályból. Aztán rajtunk maradt menőségből, 2 hónap elteltével meg már jó volt, maga a mozdulat, a füst, az a kis saját 4-5 perced. Megnyugtat, ha épp várok valakire vagy valamire, akkor telik az idő és hasonlók. 25/N
2021. nov. 28. 08:06
 4/4 anonim ***** válasza:
81%
Apám, nővérem cigizik. Ha már gyerekként olyan kocsiba ülsz állandóan, ahol szívják, vagy melletted a lakásban, akkor elég hamar rá lehet. Kíváncsiságból próbáltam ki, és elég szépen rászoktam. Letettem sokszor pár hónapra, de megvan a hajlam mindig, hogy vissza is nyúlok hozzá. 18/l
2021. dec. 18. 19:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!