16-20 éves dohányosok?
Ti miért cigiztek? Csak azért mert mások is, vagy okkal szoktatok rá? Folyamatosan szívjátok, majd csak elvétve?
Én 15 évesen szoktam rá, kb 4 hónapig szívtam hébe-hóba. Utánna még párszor visszajártam rá, kb 1-1,5 havonta. Az utolsó szálam idén márciusban szívtam el.
18/F
Én 12 éves korom óta cigizek, mindig is tetszett a dohányzás hangulata, szeretem a füstöt,a mozdulatot, meg megnyugtat a cigi ha ideges vagyok, szóval sok dologra jó, én ezért szoktam rá. Igazából a menőség miatt is szívom. Persze tudom már így 17 éves fejjel, hogy káros meg sok pénzt vesz el, letenni nem tudom már olyan könnyen mert ahhoz durván függő vagyok. Majd egyszer ha lesz hozzá elég motivációm meg akaraterőm akkor leszokok róla.
Meg amúgy napi fél doboznál nem szoktam többet elszívni. Sportot is bírom rendesen ennyi cigi mellet szóval igazából nem olyan vészes szerintem hogy dohányok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!