Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Dohányosok, mit szólnátok...

Dohányosok, mit szólnátok hozzá, ha koncentráltan a pofátokba fújná valaki azt a tömény cigifüstöt, amit ráfújtok más emberekre az utcán? Miért éreznétek/nem éreznétek jogosnak? És nem szégyenlitek magatokat amúgy?

Figyelt kérdés

Arról nem is beszélve, hogy a dohányzás:

- levegőszennyezés

- munkavédelmi probléma

- tűzvédelmi probléma (sok tűzeset a cigi miatt történik)

- a nemdohányzók életét is megkeseríti

NEM csak a tiéteket. Mondhatjátok, hogy a ti bajotok, de rohadtul nem, mert mindenkit érint...

2015. máj. 12. 19:05
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
74%

Miért nem üvöltöd le azt a bunkót aki rád fújta, miért itt panpogsz, ezzel senkin nem segítesz, főleg magadon nem. Én dohányoztam leszoktam, tehát nem kelek védelemre csupán megjegyzem.

Mióta megtiltották a cigizést a megállókban én is többször kérem meg azokat akik oda cigiznek hogy legyenek kedvesek arrébb menni.

2015. máj. 12. 19:10
 2/12 anonim ***** válasza:
6%
Ez a 14. napom, hogy nem dohányzom, de nem azért mert szégyelltem magam, hanem mert kijött a ráncom. Én sose fújtam füstöt senkire, utcán csak olyan helyen cigiztem, ahol senki nem állt, jött vagy ment volna. Utcán qrvásnak tartottam a cigizést, meg féltettem a gyerekeket. Különben nyugtass meg ezekután, hogy nem jársz kocsival? Mert a kipufogóba dugom be a fejedet, és jogosnak kell érezned!
2015. máj. 12. 19:15
 3/12 anonim ***** válasza:
65%
Ha nagyon közel van hozzám valaki, akkor addig nem szívom a cigit, ha gyerekkel, akkor pláne. Ha már bele slukkoltam, de hirtelen közvetlen közém kerül valaki, akkor fölfele vagy a tőle ellenkező irányba fújom ki a füstöt. Ennyi. Részemről a téma lezárva...
2015. máj. 12. 19:15
 4/12 anonim ***** válasza:
48%
Nem dohányzok de a levegőszennyezés elég gyenge érv...
2015. máj. 12. 19:17
 5/12 A kérdező kommentje:

# 2 hát ha egy egyetemistának Magyarországon telne autóra... de nem, a környezetvédelem miatt egyébként is a tömegközlekedést használom.

Utolsó: a dohányzás ön- és KÖZveszélyeztető magatartás, ill. társadalmi teher, mert sokba kerül a dohányzás miatti betegek ellátása (az adófizetők TB-hozzájárulásának nagy része megy el a piások, drogosok és cigisek kezelésére). Ez is gyenge érv neked?

2015. máj. 12. 19:21
 6/12 anonim ***** válasza:
62%
Kövérekre mégtöbb megy el TB-ből.
2015. máj. 12. 19:36
 7/12 anonim ***** válasza:
51%
Szerintem egy dohányos nem szólna hozzá semmit.
2015. máj. 12. 19:36
 8/12 anonim ***** válasza:
Nem dohányzom szinte sosem az utcán. Másra pedig még biztos nem fújtam rá a füstöt. A környezetszennyezést elismerem, hibás vagyok. Mindannyian szennyezzük a környezetet, ki jobban ki kevésbé, ki így ki úgy. Erről beszélhetnénk órákig. De egyébként miben keserítem meg mások életét? A sajátomat megnehezítem, de ez az én bajom szerintem. Nem, nem szégyellem magam. Nagyon rossz szokás, ez igaz. De magamon kívül nem ártok vele senkinek. Miért szégyellném akkor magamat mások előtt?
2015. máj. 12. 19:53
 9/12 anonim ***** válasza:

Vmeik nap látom hogy babakocsit tol egy fickó cigi lóg a kezében gyerek nézelődik a kocsiból, mellette megy feltételezem az anyja a kocsi felőli kezében füstöl a koporsószeg kb 30centire a gyerek fejétől. Vannak ilyenek sajnos de nem minden dohányos ilyen.

Egyébként meg a kezelésükre is megy a pénz, ahogy a rákos betegekre stb, de veszik is szép számmal azt a drága cigit abból meg folyik be a pénz mint a lottoból. Ilyen az élet, ezer érvet felsorolhatnék, sőt milliót hogy miért szar a világ, ez még a legkevesebb... :c

2015. máj. 13. 10:39
 10/12 GipszI ***** válasza:
Nem mellesleg a dohányosok korabban halnak, szoval annyival többe kerül egy nemdohányzó nyugdijas...
2015. máj. 15. 09:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!