Dohányosok, mit szólnátok hozzá, ha koncentráltan a pofátokba fújná valaki azt a tömény cigifüstöt, amit ráfújtok más emberekre az utcán? Miért éreznétek/nem éreznétek jogosnak? És nem szégyenlitek magatokat amúgy?
Arról nem is beszélve, hogy a dohányzás:
- levegőszennyezés
- munkavédelmi probléma
- tűzvédelmi probléma (sok tűzeset a cigi miatt történik)
- a nemdohányzók életét is megkeseríti
NEM csak a tiéteket. Mondhatjátok, hogy a ti bajotok, de rohadtul nem, mert mindenkit érint...
Miért nem üvöltöd le azt a bunkót aki rád fújta, miért itt panpogsz, ezzel senkin nem segítesz, főleg magadon nem. Én dohányoztam leszoktam, tehát nem kelek védelemre csupán megjegyzem.
Mióta megtiltották a cigizést a megállókban én is többször kérem meg azokat akik oda cigiznek hogy legyenek kedvesek arrébb menni.
# 2 hát ha egy egyetemistának Magyarországon telne autóra... de nem, a környezetvédelem miatt egyébként is a tömegközlekedést használom.
Utolsó: a dohányzás ön- és KÖZveszélyeztető magatartás, ill. társadalmi teher, mert sokba kerül a dohányzás miatti betegek ellátása (az adófizetők TB-hozzájárulásának nagy része megy el a piások, drogosok és cigisek kezelésére). Ez is gyenge érv neked?
Vmeik nap látom hogy babakocsit tol egy fickó cigi lóg a kezében gyerek nézelődik a kocsiból, mellette megy feltételezem az anyja a kocsi felőli kezében füstöl a koporsószeg kb 30centire a gyerek fejétől. Vannak ilyenek sajnos de nem minden dohányos ilyen.
Egyébként meg a kezelésükre is megy a pénz, ahogy a rákos betegekre stb, de veszik is szép számmal azt a drága cigit abból meg folyik be a pénz mint a lottoból. Ilyen az élet, ezer érvet felsorolhatnék, sőt milliót hogy miért szar a világ, ez még a legkevesebb... :c
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!