Dohányosok, mit szólnátok hozzá, ha koncentráltan a pofátokba fújná valaki azt a tömény cigifüstöt, amit ráfújtok más emberekre az utcán? Miért éreznétek/nem éreznétek jogosnak? És nem szégyenlitek magatokat amúgy?
Figyelt kérdés
Arról nem is beszélve, hogy a dohányzás:
- levegőszennyezés
- munkavédelmi probléma
- tűzvédelmi probléma (sok tűzeset a cigi miatt történik)
- a nemdohányzók életét is megkeseríti
NEM csak a tiéteket. Mondhatjátok, hogy a ti bajotok, de rohadtul nem, mert mindenkit érint...
2015. máj. 12. 19:05
11/12 anonim válasza:
Volt egy főnököm, aki erős dohánys volt, a liftben is szívta, pedig csak a FSZ-ről ment fel mindig vele az első emeletre. Utáltam, ha utána kellett használni a liftet. Aztán elkeztem törleszteni. Kifigyeltem mikor jön, előtte mindig felmentem a lifttel és jól belefingtam. De ettől sem szokott le a bagóról...
12/12 anonim válasza:
# 6
A "kövér" legalább csak a saját egészségével játszik, a dohányos mérgező füstjét az egész környezete kénytelen szívni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!