Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » 30 körüli nőként miért kell...

30 körüli nőként miért kell szégyenkezni/magyarázkodni, mert nem szeretnék még férjhez menni?

Figyelt kérdés

A főnököm apja sokadszorra hozta fel nekem ma a témát. Állandóan kérdezgeti mikor megyek már férjhez, mert szerinte lassan kifutok az időből. Ma már közöltem vele, hogy NEM szeretnék még férjhez menni és nem izgulok még ezen. Lesajnálóan mondta, hogy na jól van, akkor majd kialakul. Kb két hetente felhozódik a téma.

Van párom, de nem szeretnénk még összeházasodni. Tudom kiveri a biztosítékot sokaknál, de még néhány évig szülni sem szeretnék.

Kezd tele lenni a hócipőm, hogy egyre többen ezzel szekálnak, én meg mindig szégyenkezzek.

Hogy lehet leállítani az ilyen embereket?

Miért nem lehet tiszteletben tartani, hogy mindenki úgy éli az életét ahogy akarja?

2024. márc. 4. 20:31
1 2 3 4 5
 41/42 anonim ***** válasza:
100%

Halkan megjegyezném, hogy túlnépesedés van. Kb. 8 milliárdra tehető a Föld lakossága. Folyton azzal jönnek, hogy ezt a nagy tömeget ezzel az életvitellel nem fogja bírni az anyatermészet, mert olyan szinten ki van zsigerelve, illetve szennyezve.... persze értem, ha úgy élnénk, mint az őseink évszázadokkal ezelőtt, talán másképp állna a helyzet.

De még egyszer, túlnépesedés van, ha kipusztulunk, az a káros, és környezetromboló életmódunktól lesz, nem azért, mert nem szüljük tele még jobban a bolygót.

2024. márc. 5. 10:33
 42/42 anonim ***** válasza:
100%

Attól függ. Én még hál' Istenenk ilyen konnotációban nem találkoztam ezzel a kérdéssel, engem csak nagymamám nyomasztott, mikor még együtt voltam az exemmel, hogy mikor jegyez már el, már két éve együtt vagyunk, engem nem zavar, hogy nincs gyűrű még az ujjamon? Mikor házasodunk már, meg fog halni, mielőtt férjhez mennék, és gyerekem lenne, pedig szeretne dédunokát. Én sem terveztem férjhez menni, sőt, gyerekeket sem szertnék vállalni. Mondtam neki, hogy mi most elvagyunk a párommal, majd ha akar, eljegyez, ha akar, nem, én nem erőltetném ezt a házasság dolgot, mert nekem nincs rá igényem és lehet, hogy sosem fogok szülni.

Ezt én el tudtam fogadni a nagymamámtól. De hogy egy komplett idegen (a főnököd apja, az neked kid is?) megengedje magának, hogy belepofázzon, ez egyértelmű és elképzelhettlen határsértés. Szimplán mondd meg a vén szarnak, hogy semmi köze hozzá, kussoljon, és foglalkozzon a saját családjával. Vagy nem is kell átmenni hozzájuk, és találkozni vele, ez a legjobb.

2024. márc. 6. 21:50
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!