Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » 30 körüli nőként miért kell...

30 körüli nőként miért kell szégyenkezni/magyarázkodni, mert nem szeretnék még férjhez menni?

Figyelt kérdés

A főnököm apja sokadszorra hozta fel nekem ma a témát. Állandóan kérdezgeti mikor megyek már férjhez, mert szerinte lassan kifutok az időből. Ma már közöltem vele, hogy NEM szeretnék még férjhez menni és nem izgulok még ezen. Lesajnálóan mondta, hogy na jól van, akkor majd kialakul. Kb két hetente felhozódik a téma.

Van párom, de nem szeretnénk még összeházasodni. Tudom kiveri a biztosítékot sokaknál, de még néhány évig szülni sem szeretnék.

Kezd tele lenni a hócipőm, hogy egyre többen ezzel szekálnak, én meg mindig szégyenkezzek.

Hogy lehet leállítani az ilyen embereket?

Miért nem lehet tiszteletben tartani, hogy mindenki úgy éli az életét ahogy akarja?

2024. márc. 4. 20:31
1 2 3 4 5
 11/42 anonim ***** válasza:
17%
fake
2024. márc. 4. 20:57
 12/42 anonim ***** válasza:
97%

"Hidd el: senki nem akar beleszólni a magánéletedbe, de egy nemzet csak úgy tud fennmaradni, ha képes reprodukálni önmagát és ehhez mindenkinek hozzá kellene tennie a maga részét."

Senkit nem érdekel, mi lesz a nemzettel, miután meghalunk. Szülj sokat helyettem is.

2024. márc. 4. 21:11
 13/42 anonim ***** válasza:
31%
#7: Ha nem vagy rá kíváncsi, miért olvastad el? Egyáltalán: miért írtad ki a kérdést? Hogy mindenki bólogasson hozzá? Hát nem! A vélemények különbözőek, még akkor is, ha ez neked nem tetszik. Mint mondtam, nagy ívben nem érdekel, hogy te konkrétan férjhez mész-e és szülsz-e gyereket, vagy sem. Engem a távlati összefüggések érdekelnek, amelyet te szemmel láthatóan nem értesz, mert csak a saját egyéni érdekeidet tartod szem előtt. Én lennék az agymosott? ...és vajon miért? Mert nem akarom, hogy Európát elárasszák a muszlimok? Nem véletlenül azok az agymosottak, akik észre sem veszik, hogy a liberális szennymédia teljesen a hatalmukba kerítette őket? Amely azt sulykolja éjjel-nappal, hogy csak és kizárólag magukkal törődjenek? (Falra inkább nem mássz, mert nincsenek rajta kapaszkodók és nagyot fogsz esni...) :)
2024. márc. 4. 21:13
 14/42 A kérdező kommentje:

#13: Remélem már minimum 10 gyereknél tartasz, hogy megmenthesd a magyarokat! Minket se érdekel a véleményed! Viszlát!

#12: Ugyanez a véleményem. Felőlem is elmehet a francba a távlati összefüggéseivel.

2024. márc. 4. 21:17
 15/42 anonim ***** válasza:
12%

21:11: "Senkit nem érdekel, mi lesz a nemzettel, miután meghalunk."

Ez akár lehetne valamelyik ellenzéki liberális törpepártnak a mottója is. Látszik, mire jutottak vele... :D

2024. márc. 4. 21:17
 16/42 anonim ***** válasza:
96%
15, ember, te mit szopod a nemzetet? Mi miatt kéne a magyarságnak fennmaradnia? Fehér ember pánikod van?
2024. márc. 4. 21:20
 17/42 A kérdező kommentje:
#15: Tűnj már el, mert a következő kommentednél megy a jelentés.
2024. márc. 4. 21:22
 18/42 anonim ***** válasza:
22%
#14: ...de mitől lettél ilyen ideges? Mondjuk a kérdésedben is érzékelhető az enyhe frusztráció, de úgy látom, egyetlen darab ellenvéleménytől még jobban megbillen a lelki egyensúlyod. Én nem küldtelek téged sehova, te se küldözgess engem, ha megkérhetlek.
2024. márc. 4. 21:24
 19/42 anonim ***** válasza:
14%
#17: Lehet, hogy nem tudsz róla, de szólás-, és véleményszabadság van.
2024. márc. 4. 21:26
 20/42 anonim ***** válasza:
96%

A mi társadalmunk alapból tele van előítéletekkel. Sajnos nem tekinti mindenki egyenrangúnak az embertársait. Pl. a neme, kora, identitása, vagy társadalmi helyzete miatt. Ez talán nem is tudatos. Úgy gondolja mivel ő egy idősebb férfi, és a társadalmi státuszából adódóan "feletted áll" -egyébként rohadtul nem- szóval úgy érzi ő megteheti, hogy számonkér téged a magánügyedről. Képzeld el fordított esetben, ha te kérdeznél tőle valami intim dolgot: És önnek rendben van a házasélete? Minden oké a felesége meg maga között?

Hogy fel lenne már háborodva, hogy milyen szemtelen vagy, és még is mit képzelsz magadról. Na most ugyan ez ő rá is igaz....

Dolgoztam vendéglátásban, és kereskedelemben is fiatal nőként. Alap dolog volt, hogy megadjuk mindenkinek a tiszteletet, sajnos ez az esetek 90%-ban nem volt kölcsönös! Miért is kellene tisztelni egy kasszás lányt? Fiatal csitri, lány, és különben is csak egy kasszás.... szóval ha elégedetlen volt a vásárló egy termékkel és visszahozta, vagy drága volt vagy bánom is én mi baja volt mindent rajtunk vezetett le, mintha személy szerint mi tehetnénk róla, hogy nem azt a minőséget kapja, vagy mi szabnánk meg az árakat. De amikor oda hívták a boltvezető urat, na bezzeg egyből hangnemet váltottak. Ezt a példát csak azért írtam le, hogy érzékeltessem egyes emberek, hogyan szocializálódtak, és hogyan viszonyulnak az másokhoz, a tisztelet adás attól függ kivel beszélnek....

2024. márc. 4. 21:28
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!