Más miatt bajba, kellemetlen helyzetbe kerülni?
Volt pár, sajnos:
-gimis legjobb barátnőm épp "vihogós, mindenen röhögős" korszakát élte. Nyelvórán ültünk, és a szüleink születési dátumát kellett elmondanunk célnyelven. Egy másik csaj próbálkozott épp felszólítás után, mikor a barátnőm kérte, hogy segítsek neki. A lényeg, hogy akkor derült ki, hogy anyáink és apáink közt pontosan 10-10 éves korkülönbség van, és még a hónapok is stimmelnek. Neki ez pedig annyira tetszett, hogy konkrétan röhögőgörcsöt kapott. A tanár meg ebből azt vonta le konklúziónak, hogy én nem tudom, mikor születtek a szüleim, és nyílegyenesen a szemembe, onnan el nem nézve, perceken keresztül papolt arról, hogy mekkora szégyen és, mekkora mocskos egy dolog nem tudni egy ilyen fontos dolgot. Esélyem sem volt elmondani, hogy félreértés történt, mert úgy felkapta a vizet, hogy azonnal leintett.
-megint csak gimi. Páros feladat volt, ami keretében egy ppt-t kellett készíteni, 1 hetes határidővel. A vége az lett, hogy a másik csaj nem tett bele semmit, amikor kértem, hogy legalább valami minimálisat alkosson, elküldött egy rosszul összevágott, Wikipédiából kimásolt szövegeket tartalmazó word fájlt. A végére még az ő részét is nekem kellett megcsinálni. Ezt pedig azzal sikerült tovább rontania, hogy az előadás napján nemhogy be sem gyakorolta a részét, még magát, a ppt-t sem nyitotta meg. Amikor minket szólított a tanár, elnézést kértünk, és haladékot szerettünk volna kérni. Ami olyan dolog volt, amit addig, és azóta sem csináltam még sosem. Ő meg -amúgy tök jogosan- totál kiakadt, de csakis rám. Olyan agymosást kaptam, hogy majdnem elsírtam magam, a mellettem ülő csaj meg csak gubbasztott némán. Később a tanár -gondolom részben emiatt- teljesen rám szállt, és olyan durva szorongást idézett elő nálam, amivel évek óta küzdök. A csajnak pedig nem volt annyi esze, hogy elnézést kérjen bármiért is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!