Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Férfiként/nőként nehéz úgy...

Férfiként/nőként nehéz úgy online kapcsolatot találni hogy nem akarsz gyereket?

Figyelt kérdés
ma 10:55
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem online viszonylag könnyű, mert ha beleírod a bemutatkozásodba, hogy nem akarsz, akkor már az elején ki lehet szűrni azokat, akik akarnak.
ma 11:15
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Az életkor nagyon nem mindegy.

Tizen-huszon évesen viszonylag könnyen, bár van egy réteg, aki azt várja, hogy majd meggondolod magad.

Harminc és ötven között nehéz, mert az emberek vagy kétségbe vannak esve, vagy már van gyerek és éppen nevelik. Illetve sokaknak már megvan a párja, szóval kevesebb a választási lehetőség.

Ötven felett már az a tendencia, hogy a gyerekek már kirepültek, már nem annyira releváns a dolog. Viszonylag ritka, hogy ebben a korban még valaki az első gyereken gondolkozna, kockázatos is, mindkét nem esetében.

ma 11:38
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem egyre többen nem akarnak nőként se, pl én se. Én pl kimondottan örülök, ha valaki nem akar.
ma 11:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!