Alapvetően mennyire vagytok nyitottak az online ismerkedésre? Van aki ott találta meg élete párját, vagy esetleg egy hosszabb ideig tartó kapcsolatot?
Én a neten találtam meg a párom. 10 éve együtt vagyunk, 5 éve házasok, 2 gyerekünk lett. Elég nagy volt köztünk a távolság, ha nem ismerkedtem volna neten, sosem találkoztunk volna.
Barátkozásra is használtam már, de az inkább személyes ismeretségek alapján megy jobban.
A barátomat neten ismertem meg, 8 éve élünk együtt.
A legjobb barátnőmet innen, a gyakoriról ismerem, de akad még néhány netes ismerettség.
Kitartás 5.
Lehet apróságon csúszol el csupán.
Ne add fel. :)
Semennyire; eléggé nehezen bízom meg másokban/idegenekben, ami ugye a netes felületeken hatványozottan igaz. Célzottan neten ismerkedés (mármint párkapcsolat reményében) aligha volt, azokat sem én kezdeményeztem, viszont egyik beszélgetés sem tartott tovább 1 hétnél, és ez nemcsak az én hibámból (zárkózottság, pár üzenet utáni találka elutasítása) történt.
Egy időben sok netes "barátom" is volt, többen akadtak is, akikkel relatívan sokáig beszéltünk aktívan, ami találkozás nélkül max. 5 évig ment.
Szóval nem is nekem való az egész, személytelennek is érzem, és nem tudom így kellően megismerni a másikat. Nekem fontos a személyes jelenlét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!