Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Milyen gesztusok érthetőek...

Milyen gesztusok érthetőek félre s melyek nem? Mikre hogy illik reagálni?

Figyelt kérdés

Sziasztok. Ma már felnőtt nő vagyok(anya) , nem szeretnék ismerkedni. Viszont kedves vagyok és szívesen mosolygok bárkire, állok meg ha úgy látom valaki bajban van vagy csak viccelődök a lerobbant mozgólépcsőn....

A gondom (kérdésem) az hogy hol van a határ a férfiakkal? Úgy értem ha egy férfi meghív egy kávéra akkor ugye egyértelmű hogy valamit akar. De nem ilyen egyértelmű helyzetekben hogy kommunikáljam hogy simán kedves vagyok, nem szeretnék semmi egyebet? :'D

Örülnék ha férfiak írnának mindennapi helyzetekről ahol 1-1 szót váltottak nőkkel hogy mit gondolnak. Köszönöm

ma 15:16
 1/5 A kérdező kommentje:
A lényeg lemaradt. Szeretem az embereket, minden embert (aki nem bunkó/ bánt másokat) és szeretném jól érezni magam jártomban-keltemben. Mivel tényleg vidám vagyok (olykor) így szívesen viccelődök vagy válaszolok az engemet kérdezőnek. De azt figyeltem meg ha kedvesen mosolyogva válaszolok akkor úgy veszik a férfiak (nagy része) hogy valamit szeretnék tőlük. Na én ezt a jelenséget szeretném kikerülni. Egyáltalán miért van ez így? Miért nem lehet csak két random idegen 0,5mp-ig jól érzi magát? Főleg hogy vonzó se vagyok.
ma 15:27
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Személyiségtől függ. Akár pasi, akár nő.

Van aki már oda is vonzalmat lát, ahol nincs.

Más meg három oldalas kézzel írt vallomást se hiszi el könnyen.

ma 15:48
 3/5 anonim ***** válasza:
Pedig szép vagy
ma 15:51
 4/5 anonim ***** válasza:

Érdekes a személyiséged, amit nem rosszból írok. Érdeklődnék, hogy hogyan lehetséges így ezt kialakítani?

Lényegében egy normális társadalomban talán ennek lenne helye, mert így könnyebben át lehet(ne) vészelni az élet adta nehézségeket, erőt tudna adni egy ilyen személy a másiknak a személyiségével:).

A társadalom évtizedek óta sajna be van rendezkedve ebbe a kedvetlen, mogorva stílusba. Aki kissé örömtelibben tudja felfogni az életet, azt A, vagy nem értik, hogy miért-hogyan (ez a jobbik eset); B, vagy lehúzzák; C, vagy félreértelmezik, stb.

Az jutott az eszembe, hogy ha talán röviden elmondanád az illetőnek, hogy szerinted milyen (is) lehetne a világ, ha más is hasonlóan viselkedne, mint te, vagy közölnéd csak, hogy te ilyen vagy, ez neked örömet okoz akkor lehet jobban megértenének. Vagy esetleg azt mondanád, hogy szeretnéd, ha minél több ember lenne boldogabb-, vagy látná máshogyan a világot, akkor esetleg másként néznének rád.

Amúgy ügyes megközelítés:)

ma 17:49
 5/5 A kérdező kommentje:

Kedves #4-es :)

Ez nem megközelítés, ezzel "születni kell" :)

Voltam 10+ évig depressziós is de akkor is láttam és gyönyörködtem a természetben, vagy ha láttam két fiatalt beszélgetni, szórakozni vagy bármilyen pozitív érzelmet.

Ezt nem az ember dönti el (rengeteg depresszióssal voltam sokáig együtt terápiában, sokaknak mondták hogy úgy lássák és érzékeljék a világot ami nekem alapból megy, de ha beledeglenek se sikerül nekik, mert mások vagyunk és ez így jó).

Csak szerettem volna tapasztalatot gyűjteni hogy hol a határ egy féfinál ha egy nő kedvesen reagál rá hogy ne tűnjön úgy hogy flörtölök :)

(Nők nem értik félre úgyhogy nem őket kérdezem :D )

ma 18:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!