A randevún manapság hogyan illik fizetni ? Csaj- pasi esetében.
20-30 közötti korosztályt, vagy esetleg felette is írhattok. 26 vagyok, van egy Hölgyemény aki nagyon tetszik , de még nem hívtam randira .
Esetleg egy Fornettis randi is jó elsőre ?
Első randira süti, kv, cukrászda bőven jó.
Mivel te hívod el, így illik neked fizetni. Ha korrekt a csaj, legközelebb visszahív és ő fizet. Későbbiekben lehet felesbe vagy 1x te, 1x ő fizet.
Fornettival mi a gond, kedves első válaszoló ?:) írtad, hogy Fornetti no comment.
Mire gondoltál?:)
Szerintem arra gondolt, hogy a fornettis helyeken nem igen lehet leülni stb.
Jobb egy olyan helyre menni, ahol le tudtok ülni, nem a napon kuksoltok a melegben és innivalók is vannak helyben.
Huszonévesen már alap kellene, hogy legyen, hogy zajlanak a randik.
A fizetése pedig egyéni.
Nálam úgy van, ha nem oké az első randi/maga a srác off, akkor fizetem a magam részét.
Ha okés, akkor hagyom, hogy az elsó alkalmat "férfiasan" ő fizesse, majd a kövi alkalmat pedig én állom.
Dehát nem minden nő ilyen.
Pasi ismerőseim meg sírnak mennyit elvisznek a randik.
Persze, mert hülyék és hagyják is magukat.
7-es, nem minden pasi ilyen, hidd el.
A legtöbbjükben illem vagy/és mehfelelési kényszer a nemükből adódóan.
N
Az az illető fizet, aki elhívta a másikat.
Egy randi egymás megismerésére szolgál, és ehhez hozzá tartozik, hogy aki elhívta a másikat, reprezentálja önmagát magával a randi helyszínével, színvonalával.
Ez olyan "ezt fogom tudni nyújtani a továbbiakban" dolog.
Ha Neked jó a Fornetti, akkor oda vidd, ha Neki nem felel meg, akkor úgysem lesz következő randi. Ne teljesíts túl, de ne is mutass kevesebbet, mint aki vagy, mert hosszú távon az úgysem fog működni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!