Milyen gyakran „illik" kiírni kérdést és válaszolni kérdésekre?
Nem régóta vagyok aktív felhasználó, azóta nagyjából hetente egy kérdést tettem fel, kb. 3 különböző kategóriában. Válaszolni naponta nagyjából 1-2 kérdésre válaszolok, de nagyrészt nem azokban a kategóriákban, ahol kérdezek, hanem egy másikbam. Bár szeretek tanácsot adni, véleményezni, bátorítani stb., de sokszor úgy érzem, nem vagyok elég kompetens, ezért inkább nem válaszolok, kérdezni viszont nagyon szeretek.
Ha mindenki hasonlóan csinálná, mennyire lenne fenntartható az egész szerintetek? Kicsit úgy érzem, túl gyakran kérdezek, és kevesebbet „adok vissza" más kérdezőknek, hiába van matematikailag több válaszom, mint kérdésem. Jogosan érzem kínosnak magam kicsit, vagy ez még egy elfogadható arány?
Igazából néhány téma van, ami érdekel, illetve ezek részben összefonódnak, nyilván tudnék akkor is élni, ha nem kérdezem meg őket, de nem feltétlenül olyan kérdések, amikre az internet pontos választ tud adni. Mit értesz „szemetelés" és „felesleges" alatt?
Köszönöm egyébként a biztatást, igyekszek nem rágörcsölni erre majd. 🙂
Választ akkor írj ha az tényleg a kérdésre válasz és segíti a kérdezőt.
Kérdést pedig akkor írj ha olyan kérdésed van, amire nem kaptál máshonnan választ, nem segít a google,stb.
Én is van hogy hetekig nem kérdezek, csak válaszolgatok ahol tudok.
Nincs olyan hogy mennyi időnként kell kérdezni. Csak azért ne írj ki bugyuta kérdéseket, mert ingered van rá.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!