Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Miert fuggeszt fel az insta?

Miert fuggeszt fel az insta?

Figyelt kérdés

Nahat az tortent velem, hogy reggel arra keltem higy az insta felfuggetette a main fiokomat, mivel szembe megyek a hivatkozasokkal. A privat szerusegemet azert mivel valami integralodas vegett. Este csinaltam egyet egy masik email cimmel, ugyan ez lett. Utana egy teljesen uj email cimet csinaltam, uj nevet is adtam meg, nem olyat mint ami azelott volt, de megint felfuggesztettek.

A main fiokomat amit mindig is hasznaltam fellebbeztem, de ugy voltam vele hogy max csinalok ujat. De emellett a facebookom is ossze volt kotve amit szinten felfuggesztettek.

tegnap 21:57
 1/1 A kérdező kommentje:
Nahat kiderult, hogy az egyik gyerek bereportolta az uzeneteimet, es device bant kaptam, hol tudom elerni az insta securityt?
tegnap 23:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!