Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hogyan kell egy csomagot...

Hogyan kell egy csomagot feladni? Mire kell odafigyelni?

Figyelt kérdés

Soha életemben nem csináltam ilyet ez lesz az első alkalom

Sok mindennek utána néztem már de azért maradtak hézagok

Mindegy hogy milyen dobozba rakom?

Elég ha felírom hogy ki vagyok és hogy melyik házszámhoz szeretném küldeni vagy erre adnak egy külön papírt amit rá kell tenni?

Ha már doboz akkor érdemes a postán venni ilyet vagy sem?

tegnap 22:16
 1/4 anonim ***** válasza:
Youtube. Van róla videó.
tegnap 22:44
 2/4 anonim ***** válasza:
Csak csomagold be rendesen, írd rá a feladót és a címzettet és vidd be a postára, lemérik és fizetsz. Nem árt ha a dobozba is beleraksz egy papírt a címmel, ha esetleg sérülne a csomagolás vagy valami miatt olvashatatlan lesz.
ma 00:09
 3/4 anonim ***** válasza:
En legutobb osszedobozoltam, lecelluxoztam, vittem magammal filcet hogy hatha nekem kell rairni mint regen, de nem, bediktaltam az adatokat, kinyomtatta, raragasztotta ilyen muanyag zsebben, kaptam peldanyt, fizettem, viszlat.
ma 00:15
 4/4 anonim ***** válasza:
Es szerintem kar postan dobozt venni ha amugy szoktal neha rendelni es van elfekvobe olyan ami kb jo meret. Kitomod mellete valami papirral vagy hulladek szivaccsal, jol osszecelluxozod oszt annyi. Eredeti cimket erdemes azert leszedni/leragasztani/jol atfirkalni, igenyszint szerint.
ma 00:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!