30 körüli nőként miért kell szégyenkezni/magyarázkodni, mert nem szeretnék még férjhez menni?
A főnököm apja sokadszorra hozta fel nekem ma a témát. Állandóan kérdezgeti mikor megyek már férjhez, mert szerinte lassan kifutok az időből. Ma már közöltem vele, hogy NEM szeretnék még férjhez menni és nem izgulok még ezen. Lesajnálóan mondta, hogy na jól van, akkor majd kialakul. Kb két hetente felhozódik a téma.
Van párom, de nem szeretnénk még összeházasodni. Tudom kiveri a biztosítékot sokaknál, de még néhány évig szülni sem szeretnék.
Kezd tele lenni a hócipőm, hogy egyre többen ezzel szekálnak, én meg mindig szégyenkezzek.
Hogy lehet leállítani az ilyen embereket?
Miért nem lehet tiszteletben tartani, hogy mindenki úgy éli az életét ahogy akarja?
Az a te döntésed, hogy szégyenkezel olyasmi miatt, ami miatt egyáltalán nem kellene. Vagy hagyd figyelmen kívül az ilyen beszólásokat vagy vágj vissza valami frappánssal.
Elmúltam 30, kapcsolatban vagyok, a házasság nem sürgős, gyereket nem akarunk. Ha kérdeznek, azt mondom, nem őrültem tán meg, hogy férjhez menjek és részemről a téma lezárva. A provokátor meg hadd eméssze.
Miért érzel késztetést arra, hogy magyarázkodj? Nem kellene, csak magadnak tartozol elszámolással, illetve a párodnak, mivel két emberes a házasság :)
#4: Hát ez a kérdés szempontjából baromi fontos. Hozzánk jár be a leveleiért így találkozunk hetente néhányszor. Itt is meg kell magyarázni a semmit.
#2: Az a baj, rendesen számonkért, hogy melyikünk nem szeretné a házasságot és miért? Én meg ültem ott, és gondoltam most komolyan ezt magyarázzam?
Miért vagyok kevesebb, mint az aki férjhez ment?
#3: Jogos sajnos! Érdekes én nem szólogatok be senkinek a magánélete miatt.
#5: Van is ebben igazság. Tényleg lakásra gyűjtünk és spórolunk ezerrel. Tavaly végig azt hallgattam, hogy miért nem járunk nyaralni és miért nem járjuk be Európát.
Idén sem megyek nyaralni, úgyhogy őszig hallgathatom majd ezt is megint.
#7: Jaj ezt ne kérlek!! Én erre nem vagyok kíváncsi.
Tedd hozzá a magad részét, és vállalj azok helyett is gyereket akik nem akarnak. Köszönjük, hogy ilyen rendes vagy!
Pont az ilyen agymosottaktól falra mászok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!