30 körüli nőként miért kell szégyenkezni/magyarázkodni, mert nem szeretnék még férjhez menni?
A főnököm apja sokadszorra hozta fel nekem ma a témát. Állandóan kérdezgeti mikor megyek már férjhez, mert szerinte lassan kifutok az időből. Ma már közöltem vele, hogy NEM szeretnék még férjhez menni és nem izgulok még ezen. Lesajnálóan mondta, hogy na jól van, akkor majd kialakul. Kb két hetente felhozódik a téma.
Van párom, de nem szeretnénk még összeházasodni. Tudom kiveri a biztosítékot sokaknál, de még néhány évig szülni sem szeretnék.
Kezd tele lenni a hócipőm, hogy egyre többen ezzel szekálnak, én meg mindig szégyenkezzek.
Hogy lehet leállítani az ilyen embereket?
Miért nem lehet tiszteletben tartani, hogy mindenki úgy éli az életét ahogy akarja?
#20: Mennyire igaz minden mondatod. Köszönöm!
Nagyon szomorú, hogy sokan megengedik magadnak azt a hangnemet és a másik lenézését amiről írsz.
Tényleg sosem voltam ilyen tapintatlan senkivel. Engem nem érdekel ki él házasságban, ki miért szingli, ki él azonos nemű társsal esetleg. Rá sem kérdezek soha mert mi közöm hozzá, meg minek okoskodjak bele mások életébe.
Nyilván mindenkinek megvan a másikról a véleménye, de nem kell számonkérni senkit.
#27: Vagy a mikor jön a második, harmadik gyerek? Kell a testvér, mert mi lesz vele egyedül beszólások.
#25: Tényleg így van ahogy írod sajnos.
Nektek viszont sok boldogságot! :)
Én mindig azt mondom, ha egy párnak jó ahogy él, akkor másoknak nincs joga beleszólni. Attól senki nem kevesebb, mert nem akar házasodni, vagy épp szülni.
Hadd döntse már el mindenki hogy szeretne élni.
Főnököd APJA??? Atya ég! Mégha a rokonaidról volna szó, azoktól nem lepne meg az okoskodás, de neki aztán semmi köze hozzá.
Elküldeném finoman a p*csába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!