Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » 30 körüli nőként miért kell...

30 körüli nőként miért kell szégyenkezni/magyarázkodni, mert nem szeretnék még férjhez menni?

Figyelt kérdés

A főnököm apja sokadszorra hozta fel nekem ma a témát. Állandóan kérdezgeti mikor megyek már férjhez, mert szerinte lassan kifutok az időből. Ma már közöltem vele, hogy NEM szeretnék még férjhez menni és nem izgulok még ezen. Lesajnálóan mondta, hogy na jól van, akkor majd kialakul. Kb két hetente felhozódik a téma.

Van párom, de nem szeretnénk még összeházasodni. Tudom kiveri a biztosítékot sokaknál, de még néhány évig szülni sem szeretnék.

Kezd tele lenni a hócipőm, hogy egyre többen ezzel szekálnak, én meg mindig szégyenkezzek.

Hogy lehet leállítani az ilyen embereket?

Miért nem lehet tiszteletben tartani, hogy mindenki úgy éli az életét ahogy akarja?

2024. márc. 4. 20:31
1 2 3 4 5
 21/42 A kérdező kommentje:

#20: Mennyire igaz minden mondatod. Köszönöm!

Nagyon szomorú, hogy sokan megengedik magadnak azt a hangnemet és a másik lenézését amiről írsz.

Tényleg sosem voltam ilyen tapintatlan senkivel. Engem nem érdekel ki él házasságban, ki miért szingli, ki él azonos nemű társsal esetleg. Rá sem kérdezek soha mert mi közöm hozzá, meg minek okoskodjak bele mások életébe.

Nyilván mindenkinek megvan a másikról a véleménye, de nem kell számonkérni senkit.

2024. márc. 4. 21:36
 22/42 A kérdező kommentje:
*maguknak (nem magadnak, átírta a telefon)
2024. márc. 4. 21:37
 23/42 anonim ***** válasza:
50%
Budapesten ez a trend.
2024. márc. 4. 21:51
 24/42 A kérdező kommentje:
Nem Budapesten élek.
2024. márc. 4. 21:56
 25/42 Metionin ***** válasza:
100%
Van, aki csak akkor száll le róla, ha megsérted. Én 33 vagyok, 14 éve van párom, nagyjából 3 éve terveztünk házasodni de bizonyos dolgok miatt a halasztás mellett döntöttünk. Most úgy vagyunk vele, hogy a saját otthon nekünk is a prioritás, majd azt megünneplendő elmegyünk és aláírjuk 2 tanúval, család nélkül (miattuk fújtuk le anno, ezért úgy döntöttünk, hogy bekaphatják, akkor nem lesznek ott, cső). Szerencsére minket nem csesztetnek ezzel, volt elég baj így is a gyerek témával, mert azt meg egyáltalán nem akarunk, szóval mi ilyen deviáns önző seggfejek vagyunk a családjaink szerint. De leszarjuk, a mi életünk. Ők foglalkozzanak a sajátjukkal. Ahhoz, hogy ez eljusson az agyukig, sokszor csak az vezet ha tényleg kiakadtok és elkülditek őket a jó meleg helyre. Vagy meg kell kérdezni: ne haragudj de neked ehhez mégis mi közöd? Rokonoknál ha csak nyomják, felállni és eljönni.
2024. márc. 4. 21:58
 26/42 anonim ***** válasza:
100%
13# Mindenki érti a nyomorod, fel tudjuk fogni, ettől függetlenül aki nem akar, továbbra sem fog gyereket vállalni amiatt, hogy fennmaradjon a nemzet. Hozzáteszem a részem amúgy, fizetem a gigantikus összegű adókat, hogy a sok gyereket nevelőknek jusson kedvezményekre ;) (Még egy darabig legalábbis, aztán irány külföld.)
2024. márc. 4. 22:03
 27/42 anonim ***** válasza:
100%
mindig ez megy, először azt kérdezgetik hogy dolgozol, van-e munkád, utána hogy csajod-pasid, ha van párkapcsolat utána folyamat a mikor lesz gyereket, következő lépcsőfok nemtudom mi
2024. márc. 4. 22:19
 28/42 anonim ***** válasza:
100%
#27 A következő: mi lesz a gyerekből, ha nagy lesz? :D
2024. márc. 4. 22:22
 29/42 A kérdező kommentje:

#27: Vagy a mikor jön a második, harmadik gyerek? Kell a testvér, mert mi lesz vele egyedül beszólások.

#25: Tényleg így van ahogy írod sajnos.

Nektek viszont sok boldogságot! :)

Én mindig azt mondom, ha egy párnak jó ahogy él, akkor másoknak nincs joga beleszólni. Attól senki nem kevesebb, mert nem akar házasodni, vagy épp szülni.

Hadd döntse már el mindenki hogy szeretne élni.

2024. márc. 4. 22:31
 30/42 anonim ***** válasza:
79%

Főnököd APJA??? Atya ég! Mégha a rokonaidról volna szó, azoktól nem lepne meg az okoskodás, de neki aztán semmi köze hozzá.

Elküldeném finoman a p*csába.

2024. márc. 5. 07:47
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!