Mit találjak ki miért kérek szabit? Toszta vicc ez a munkahelyeken, hogy magyarázkodni kell mint gyereknek az anyjának
Indokolni kell. Szabit nem bejelenteni, hanem kérni. És akkor neznek rám bárgyún kérdőn hogy mégis miért.
Nem akarok olyan kamukat hogy orvoshoz mert akkor azt hiszik vmi beteg(es) vagyok.
Azt sem hogy pl családi okok, mert ennyi erővel mindenki leléphetne akkor mindog mert családja rokonai vannak.
Vagy kamuzzam hogy ügyintézek? De miért nem oldom meg munkaidőn kivul mikor mindenhol van hosszított nyitvatartás
Vagy maradjon ez? Ezt mindig bekajáljàk. De mindig ugyanazt mondjam?
Tippek?
Nem kötelező indokolnod. A magánéleted rád tartozik egyébként is.
Ha mégis partner vagy ebben, akkor egyszerűen balek vagy.
Sorozatokat akarok nézni, és közben a tökömet vakargatni. Én simán beírnám.
Sose tűrtem, hogy csicskának nézzenek. Az igazgató elmondja a dolgozóknak, hogy miért megy szabira?
Mi a bánat köze van hozzá ??
Az neked jár ! Azért van .
Simán elküldeném az anyjába a főnököt, aztán keresnék egy normális melót . Jóhogynem majd börtönben vagy nem ? Hagyjuk már a hülyeséget .
Azért mert nem.mindegy neki miert kell nekem a munka alól elszaladgálnom nem tudja mire számítson.
Pl a betegesekről tudomásul veszik hogy beteges hiányzo.
Az anyákrol hogy a gyerek miatt megint nem vmi ász munkaerők.
Aki családra hivatkozik az amolyan lógós lehet.
Simán kategorizálás miatt nem mindegy nekik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!