Manapság Pesten egy bruttó 260-as bér, az vicc és max a közszférában fordulhat elő?
Figyelt kérdés
2022. aug. 19. 14:43
1/8 anonim válasza:
Nem vicc. Pályakezdők örülhetnek, ha ennyiért valahol el tudnak helyezkedni. Ha nem tetszik, menj buszt vezetni nettó 434eFt-ért az Arrivához.
2/8 anonim válasza:
Eleg nagy vicc, de sajna sok helyen ennyik a fizuk. Nekem abbol az albim meg a rezsim jonne ki, nem kivitelezheto
3/8 anonim válasza:
"Nem vicc. Pályakezdők örülhetnek"
És ha nem pályakedző kap ennyit? én lassan 20 évvel a hátam mögött kapok ennyit, de ennyit kap az is , aki tegnap esett be az utcáról.
Közszféra.
4/8 anonim válasza:
"Pályakezdők örülhetnek, ha ennyiért valahol el tudnak helyezkedni."
Mondanám, hogy ezért vagyunk Balkán, de már tőlük is szarabb ország vagyunk lassan.
5/8 anonim válasza:
Gagyibb boltokban is ennyit adnak.
7/8 anonim válasza:
Ennyi a fizetése az alapítványi iskolás lúzernek is.
Aki ennyiért elmegy dolgozni az piacképtelen végzettséggel és tudással rendelkezik. Lidlben a kezdő bolti dolgozókat 384 ezret kap bruttóban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!