Nők szemében egy férfi hogy marad férfi, ha mindig biciklivel közlekedik?
Ezt a pasit munkahelyen az összes kolléganője amolyan kiskedvencként kezeli, viccelődnek, flörtölgetnek vele, láthatóan nagyon szeretik, megdöbbentő módon még akik 15-20 évvel fiatalabbak azok is.
Ez egy 40-es pasi, igaz tényleg ránézésre elismerem letagadhat 10 évet, sportos, izmos, nem rosszképű, de akkor sem értem. Én amint tudtam már 20-as éveimben autót vettem, hogy ne gyerekesen biciklivel bohóckodjak.
Most mondhat bárki bármit de egy férfi megjelenéséhez, férfi identitásához akkor is hozzátartozik az autó.
És komolyan nem értem ez a csávó ezt hogy csinálja hogy még csak zavarban sincs tőle.
"A nők szemében? Elsőnek magadnak tetsz! Majd utána másnak. Ahogy élsz az neked tetsző legyen! Életed ne másnak ,divatnak, kényszer hatásnak megfelelően éld ! Ha ez nem imponál egy nőnek vagy sok nőnek akkor magadnak egyedül jól érzed magad. Ha a nők pénzes kiszolgalót csicskát keresnek, akkor mindenképp csicskájuk leszel? És akkor jól érzed magad a saját bőrödben?"
Jogos!!! ✋👍🔴
Biciklis barátomnak most van kilátásban egy NŐ!
Izmos, nyurga, jóképű gyerek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!