Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Nők szemében egy férfi hogy...

Nők szemében egy férfi hogy marad férfi, ha mindig biciklivel közlekedik?

Figyelt kérdés

Ezt a pasit munkahelyen az összes kolléganője amolyan kiskedvencként kezeli, viccelődnek, flörtölgetnek vele, láthatóan nagyon szeretik, megdöbbentő módon még akik 15-20 évvel fiatalabbak azok is.

Ez egy 40-es pasi, igaz tényleg ránézésre elismerem letagadhat 10 évet, sportos, izmos, nem rosszképű, de akkor sem értem. Én amint tudtam már 20-as éveimben autót vettem, hogy ne gyerekesen biciklivel bohóckodjak.

Most mondhat bárki bármit de egy férfi megjelenéséhez, férfi identitásához akkor is hozzátartozik az autó.

És komolyan nem értem ez a csávó ezt hogy csinálja hogy még csak zavarban sincs tőle.

2024. jan. 27. 14:44
1 2 3 4 5 6 7
 41/65 Metionin ***** válasza:
100%
Lehet, hogy ő nem attól látja vagy nem látja magát férfinak, hogy épp mivel közlekedik. Anno a gimim igazgatója aki amúgy kőgazdag volt is bicajjal tekert be minden reggel.
2024. jan. 27. 16:32
 42/65 anonim ***** válasza:
40 az arányokat nézd, hogy hányból.
2024. jan. 27. 16:32
 43/65 anonim ***** válasza:
100%
Aztán majd felszedi a legcsinosabb, biciklis kolléganőt.
2024. jan. 27. 17:06
 44/65 MolotovPunk ***** válasza:
78%
És mi van azokkal a pasikkal akiknek nem csak jó kerékpárja, hanem esetleg jó motorkerékpárja is van? Én pl. biztos nem vennék autót a 7km távolságú munkahelyemre. Arra bőven jó a bringa vagy motorkerékpár nekem. Buta emberek meg üljenek a reggeli autós dugóban. Egyébként nekem sincsen autóm, pedig tudnék venni azt is, de nincs szükségem rá. A két kerekes jármű hasznosabb nekem. Mellesleg nem attól leszel férfi, hogy van e autód, vagy nincs. Vannak persze nők akik mindig igényelnék, hogy mindenhova kocsival vigyék, nos ezekkel a nőkkel én simán nem foglalkozom!
2024. jan. 27. 17:17
 45/65 MolotovPunk ***** válasza:
100%
Ja és mellesleg vannak olyan komoly bringák is, amik többet érnek egy leharcolt széthajtott 15-20 éves autónál. Motorkerékpárokban meg főleg még jobbak vannak.
2024. jan. 27. 17:19
 46/65 anonim ***** válasza:
56%
A motor nem jó, folyton baleseteznek. Pest környékén is vannak jó bicikliutak plusz vidéken. Attól függ hol lakik hol a munkahely. De amúgy a sportos mindig jobb mint a tespedős. Persze vannak csajok akik rá vannak függve az autós pasira, de szerintem kisebbségben vannak csak kicsit hangosabbak.
2024. jan. 27. 17:31
 47/65 anonim ***** válasza:
46%

Egy 35 feletti nő igényli a kocsis pasit és a többi:

35 évesen, főleg még gyerekkel is én nem válogatnék annyira. Örüljetek, hogy kelletek még, ne az legyen a szempont, hogy a hátsótokat és a gyerekeid hátsóját valaki furikázza. Ha meg van kocsid akkor tényleg mi a gond? Ciki, hogy nem a bmw-ből száll ki? Akkor maradj vénlány, maradj egyedül. De gondolom a kocsi fontosabb, mint hogy milyen? Ha rendes, jól is néz ki, de bicajjal jár akkor kuka, ha egy erőszakos féreg, de van kocsija akkor jó? Én 32 évesen örülnék, ha végre egy normális férfi kerülne az életembe, mindegy lenne, hogy bicajon vagy buszon jönne, csak lenne egy rendes szerető társam...

2024. jan. 27. 17:50
 48/65 anonim ***** válasza:
50%

"Én 32 évesen örülnék, ha végre egy normális férfi kerülne az életembe, mindegy lenne, hogy bicajon vagy buszon jönne, csak lenne egy rendes szerető társam..."

Hát ne is haragudj kedvesem, de a kommented alapján, hogy 35 évesen "örüljenek, ha kellenek még", nem csodálkozom, hogy nem jön a normális férfi az életedbe. Ezek a megjegyzések nagyon nem vonzóak egy pasinak sem, hozzáteszem, 38 vagyok és bár férjnél vagyok, a mai napig megnéznek, tök mindegy a korom. És van olyan 40 éves barátnőm, aki falja a pasikat, annak ellenére, hogy nem egy hamvas huszonéves. ;)

2024. jan. 27. 18:05
 49/65 anonim ***** válasza:
53%
47 Na erről van szó. Mert az van hogy neked nagyobb esélyed van egyedül maradni mint azoknak akik elvárják a kocsit és a többit. Ők szépen megszerzik azt ami aki kell és ennyi. A pasik is inkább olyanokra mennek, ez valami ösztön lehet hogy annak akarnak bizonygatni akinek alig neccesen megfelelnek. Ez valami miatt így működik.
2024. jan. 27. 18:05
 50/65 anonim ***** válasza:
86%

Harmincas, bringával közlekedő srác vagyok. Megtehetném, hogy autóval közlekedjek, de nem akarok. És eleve nem kezdek olyan csajjal, aki bármikor is elvárná, hogy autóm legyen, mi több, hozzam-vigyem a fenekét, mert degradál bkvzni, vannak erre olyan letölthető alkalmazások, mint pl. a Bolt. :D

Szeretem a bringám, meg azt a szabadságot, amit ad, letudom a napi sportot is vele, jólesik végigszáguldani a városon, környezettudatos,stb.

Kérdező, nem tartom magam kevésbé férfiasabbnak és a karakteremnek se hátrány, hogy nincs autóm. Azt a pénzt, amit a kocsimra költeném, elutazgatom.

Sokkal jobb ismerkedési téma elmesélni, hogy melyik országban jártam, mint arról beszélgetni, mennyit elvisz havonta egy autót fenntartani... ;)

2024. jan. 27. 18:13
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!