Könyvelő vagyok férfi létemre, de mindig megkapom a fejemhez, hogy az irodista munka női, ennek mi az alapja?
Nyilván, aki mondta, az kétkezi munkás és neki az a férfimunka, amihez erő kell.
Mindenkinek joga van a saját véleményéhez, de neked nem kötelező vele barátkoznod. Ha meg sokan mondják, akkor nem a magadhoz valókkal barátkozol.
Gondolom a statisztika, miszerint nő dolgozik ebben a szakmában 573892376589237 darab, férfi meg 5783 darab.
Régen én is hiányoltam a nagymellű szőke nőket a gépműhelyünkből, de azt mondták, nincs olyan jelentkező. :(
Francba.
A bátyám alsós tanító és nem foglalkozik a sztereotípiákkal.
Most őszintén. Ki nem kakkantja le mások véleményét?
És úgy mégis mit kellene szerintük könyvelői képesítéssel dolgoznod hogy ne "női-munkázzák" le, talán targoncázni valamelyik raktárban vagy esetleg kamionsofőrködni? :)
Mellesleg az ilyen hülyék majd 50 és a nyugdíjkorhatár között már minden egyes nap irigykedni fognak az irodai munkádra, mert lehet menőzni a fizikai munkával, de az emberi szervezet általában a tudtára adja mindenkinek hogy múlnak az évek, irodában vagy háóban meg lazán elmelózgatsz akár 70-ig :)
Azért a könyvelő az nem egy irodista meló, kicsit negatív felhanggal. Aki ezt mondja, az mit dolgozik? Követ tör vagy bányász?
Hát nem jobb melegben ülve sokat keresni? 😃 Mint megpusztulva keveset?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!