Irodisták, mit szoktatok vinni ebédre?
Megyünk vissza az irodába home office-ból - még soha nem dolgoztam ilyen helyen szóval kérdem én mit lehetne vinni, valame egyszerűbbet amit nem kell hűtőbe rakni/melegíteni stb.
Reggel normálisan megreggelizem, de valamit nap közben is kéne aztán ennék "ebédet" ha haza jövök kb. 3-kor.
Rendelni szoktam, bármit, amit megkívánsz. Azért ne legyen brutál szaga.
Hűtő, mikro meg mindenhol van már
Volt, hogy munka után gyorsan összedobtam két nampra valami húst rizzsel/bulgurral/rozzsal, de egy idő utan felhagytam vele, mert nem mindig volt energiám főzőcskézni.
Utána mindig a menzán vettem, de aztán nem is tudtam mindig kimenni időben a munka miatt, szerettem a tumultus előtt lemenni, ráadásul az evédlő is túl zajos.
Végül arra jutottam, hogy egy péksütit vittem be, azt egy gépes cappucinoval ebédeltem, hétvégén meg főttételt ettem.
Ja a hűtőt nem szeretem, mert van egy szabály, hogy ha nem írod rá a neved, akkor azt kidobhatják (értsd, megeszi a portás).
Én egyszer éjszakai műszak elején a munkatársamtól, akit váltottam, kaptam egy sajtburgert. Nem írtam rá a nevem, gondoltam csak nem dobják ki éjjel, beraktam a hűtőbe, műszak végén mentem érte, ott is volt a zacskója a hűtőben, csak a sajtburger hiányzott belőle.
Azóta mindig ha berakok valamit, ráírom a nevem és idegeskedek, hogy remélem még ott lesz. :D
Általában rántotthúst rizzsel.
Ebédig nem lesz baja hűtés nélkül és addigra pont felmelegszik szobahőmérsékletre.
Nem az igazi de meg lehet enni hidegen is.
Hűtőbül kilopják ha beteszem és mikrót is folyton meglovasítják.
Lusta napokon csak banánt és szendvicset viszek.
Jobb helyeken szokott lenni mikró, hűtő és egy minimális konyha is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!