Létezik, hogy egy budapesti nő fél év alatt ne találjon munkát? Hétéves a gyereke, és csak ő tudja hozni vinni az iskolából. Ez jelenthet ekkora hátrányt álláskeresésnél?
Szerintem simán elképzelhető,így tényleg nehéz lehet.
Én valami beugrós állást keresnék vagy 4 órásat. Bár lehet olyat sem könnyű találni de Budapesten szerintem tobb a lehetoseg mint vidéken.
Igen,lehet,emiatt is,meg más miatt is.
Esetleg nagyon válogat,irreális a fizetési igénye stb...
Igen reális.....
Hacsak nincs valami nagyon jó szakmája amivel eltud helyezkedni egy irodában ahol eleve 8tol 4ig dolgoznak akkor kB esélytelen teljes idős állást találni.
Max valami 4 órás beugrós
De szinte mindenhol 6kor kell kezdeni reggel
Vagy a halál fa.szán van a munkahely hogy tutira ne tudj oda érni a gyerekért majd időben stb
Nem egyszerű ha nincs segítség
A covid miatt simán, sok helyen ahol home office van, nem is vesznek fel embert, hacsak nem égetően szükséges. Nem lehet betanítani, csak felesleges kiadás.
Gyerekkel egyébként is nehéz, még fél állást is. Max olyan hely jöhet szóba, ami 9-kor kezd és csak délelőtti műszak.
Nem irodai munka megint nem igazán van ilyen feltételekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!