Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Nők szemében egy férfi hogy...

Nők szemében egy férfi hogy marad férfi, ha mindig biciklivel közlekedik?

Figyelt kérdés

Ezt a pasit munkahelyen az összes kolléganője amolyan kiskedvencként kezeli, viccelődnek, flörtölgetnek vele, láthatóan nagyon szeretik, megdöbbentő módon még akik 15-20 évvel fiatalabbak azok is.

Ez egy 40-es pasi, igaz tényleg ránézésre elismerem letagadhat 10 évet, sportos, izmos, nem rosszképű, de akkor sem értem. Én amint tudtam már 20-as éveimben autót vettem, hogy ne gyerekesen biciklivel bohóckodjak.

Most mondhat bárki bármit de egy férfi megjelenéséhez, férfi identitásához akkor is hozzátartozik az autó.

És komolyan nem értem ez a csávó ezt hogy csinálja hogy még csak zavarban sincs tőle.

jan. 27. 14:44
1 2 3 4 5 6 7
 1/65 anonim ***** válasza:
100%

1. Lehet hogy drágább a biciklije, mint az autó amit venne.

2. Ilyen az életmódja.

3. Esze ágában sincs autót venni mert ő a biciklin érzi jól magát.

4. Férfiasabb, sportosabb, mint akik az autóban löttyednek.

jan. 27. 14:49
 2/65 anonim ***** válasza:
94%
Ez már a sokadik kérdésed a 40-es jóképű kollégádról. Meleg vagy és zavar, hogy a csajok lecsapják a kezedről, vagy mi a gond?
jan. 27. 14:51
 3/65 anonim ***** válasza:
100%
Sportos, és?
jan. 27. 14:55
 4/65 A kérdező kommentje:

# 3

de nem értem hogy veszik komolyan mint férfit

jan. 27. 14:56
 5/65 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg ő a férfilétet nem egy modern megfelelési kényszerként és nem is feladatként éli meg, hanem adottságként. Magam nem tudok azonosulni ezzel a modern, autómentes férfitípussal, ahogy azzal sem, hogy a mai fiúk egy része jogsit sem akar, de az tény, hogy önmagában az, hogy valaki másképp él, más az értékrendje, az nem baj. Majd megtalálja azt a nőpatnert, aki ezt értékeli és nem érdekli a maias sztereotíp gondolkodásmód.
jan. 27. 14:58
 6/65 anonim ***** válasza:
91%

Gondolom, te nem nö vagy. (valószínüleg férfinek sem lehet nevezni, legfeljebb nagyora nött kölyöknek)

Egy férfi nem attól az, hoyg autója I(vagy egyéb vagyontárgya) van, hamem a viselkedése, a kisugárzása.

Aki meg rendszeresen bicilkivel közlekedik, az garantáltan sportos valaki (nem edzötermes müizmos valaki, hanem akinek tényleg használatban lév izmai vannak), emellett nem az a nögyülölö incel tipus, aki szerint a nöket csak a pénz érdekli.

jan. 27. 15:03
 7/65 anonim ***** válasza:
93%

Te nem unod még ezt a témát? Oké, te attól érzed magad pasinak, hogy autó van a segged alatt, de hidd már el, hogy alapból ez nem része a férfi identitásnak. Az autó egy eszköz, amire vagy van szüksége valakinek, vagy nincs, vagy szereti, vagy nem.

Láthatod, a kollégád elégedett autó nélkül is, a nőket sem érdekli, mégis mi hátránya lenne abból, hogy nem kocsival jár?

jan. 27. 15:06
 8/65 anonim ***** válasza:
0%
Egyaltalan nem biztos, hogy komolyan veszik, ahogy irod is sokat viccelodnek vele. En ugy lennek vele, ha amugy tenyleg jofej kollega, hogy a munkahelyen en is szivesen elpoenkodnek, hülyülnek vele, de kapcsolatra nem hiszem hogy kellene.
jan. 27. 15:06
 9/65 anonim ***** válasza:
0%
Az ilyen nem férfi.
jan. 27. 15:09
 10/65 anonim ***** válasza:
91%

Úgy, hogy a biciklijére és magára nem úgy gondol, hogy jaj, bocsi, hogy csak biciklim van.

Hanem úgy gondolkodik, hogy én vagyok az a sportos fazon, akinek egy cseppet sem kihívás biciklivel közlekedni hidegben, melegben. Felfogás kérdése. Önbizalmat sugároz, nem pedig azt, hogy bocsi, hogy élek.

jan. 27. 15:09
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!