Nők szemében egy férfi hogy marad férfi, ha mindig biciklivel közlekedik?
Ezt a pasit munkahelyen az összes kolléganője amolyan kiskedvencként kezeli, viccelődnek, flörtölgetnek vele, láthatóan nagyon szeretik, megdöbbentő módon még akik 15-20 évvel fiatalabbak azok is.
Ez egy 40-es pasi, igaz tényleg ránézésre elismerem letagadhat 10 évet, sportos, izmos, nem rosszképű, de akkor sem értem. Én amint tudtam már 20-as éveimben autót vettem, hogy ne gyerekesen biciklivel bohóckodjak.
Most mondhat bárki bármit de egy férfi megjelenéséhez, férfi identitásához akkor is hozzátartozik az autó.
És komolyan nem értem ez a csávó ezt hogy csinálja hogy még csak zavarban sincs tőle.
1. Lehet hogy drágább a biciklije, mint az autó amit venne.
2. Ilyen az életmódja.
3. Esze ágában sincs autót venni mert ő a biciklin érzi jól magát.
4. Férfiasabb, sportosabb, mint akik az autóban löttyednek.
# 3
de nem értem hogy veszik komolyan mint férfit
Gondolom, te nem nö vagy. (valószínüleg férfinek sem lehet nevezni, legfeljebb nagyora nött kölyöknek)
Egy férfi nem attól az, hoyg autója I(vagy egyéb vagyontárgya) van, hamem a viselkedése, a kisugárzása.
Aki meg rendszeresen bicilkivel közlekedik, az garantáltan sportos valaki (nem edzötermes müizmos valaki, hanem akinek tényleg használatban lév izmai vannak), emellett nem az a nögyülölö incel tipus, aki szerint a nöket csak a pénz érdekli.
Te nem unod még ezt a témát? Oké, te attól érzed magad pasinak, hogy autó van a segged alatt, de hidd már el, hogy alapból ez nem része a férfi identitásnak. Az autó egy eszköz, amire vagy van szüksége valakinek, vagy nincs, vagy szereti, vagy nem.
Láthatod, a kollégád elégedett autó nélkül is, a nőket sem érdekli, mégis mi hátránya lenne abból, hogy nem kocsival jár?
Úgy, hogy a biciklijére és magára nem úgy gondol, hogy jaj, bocsi, hogy csak biciklim van.
Hanem úgy gondolkodik, hogy én vagyok az a sportos fazon, akinek egy cseppet sem kihívás biciklivel közlekedni hidegben, melegben. Felfogás kérdése. Önbizalmat sugároz, nem pedig azt, hogy bocsi, hogy élek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!