Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Nők szemében egy férfi hogy...

Nők szemében egy férfi hogy marad férfi, ha mindig biciklivel közlekedik?

Figyelt kérdés

Ezt a pasit munkahelyen az összes kolléganője amolyan kiskedvencként kezeli, viccelődnek, flörtölgetnek vele, láthatóan nagyon szeretik, megdöbbentő módon még akik 15-20 évvel fiatalabbak azok is.

Ez egy 40-es pasi, igaz tényleg ránézésre elismerem letagadhat 10 évet, sportos, izmos, nem rosszképű, de akkor sem értem. Én amint tudtam már 20-as éveimben autót vettem, hogy ne gyerekesen biciklivel bohóckodjak.

Most mondhat bárki bármit de egy férfi megjelenéséhez, férfi identitásához akkor is hozzátartozik az autó.

És komolyan nem értem ez a csávó ezt hogy csinálja hogy még csak zavarban sincs tőle.

2024. jan. 27. 14:44
1 2 3 4 5 6 7
 31/65 anonim ***** válasza:
72%

"Egy idősebb nő már nem erre vágyik, 35-ön túl már nem pálya ez a fajta életmód"

Nekem 60+-szal még az - cserébe nem látszik rajtam ez a kor.

2024. jan. 27. 15:42
 32/65 anonim ***** válasza:
0%
27 nem kell feltétlenül autó, de szerintem jobb, ha bkv-val jár, mint ha biciklin. Ez a városban biciklizős fajta ez egy bizonyos típus, ami szerintem 35 feletti nőknek, akiknek jellemzően már gyerekük van, nem igazán felel meg az életmódjukhoz. Te kivétel vagy, nyilván nincs gyereked, meg talán még vegán is vagy, ez egy kis szelete a nőknek. Család mellett egy városban bicikliző férfi teljesen abszurd dolog. Egészen más felfogást tükröz, mint ami egy felelős családfőnek van. De ettől még nem rossz, csak más, és másmilyen életmódhoz való, ami inkább a fiatalabbakra jellemző.
2024. jan. 27. 15:46
 33/65 anonim ***** válasza:
10%
26. En vagyok a 8-as es nem vagyok pasi. A 25-os valaszt ugyan nem en irtam, de akar en is irhattam volna. 35+ nő vagyok es elkepzelhetetlen szamomra, hogy jogsi nelküli ferfival eljek együtt. En vezetek, most akkor mindig beülne mellem az anyosülesre, mint vmi b*zi, ha pl nagybevasarlast tartunk, nyaralni megyünk kocsival, stb..? A gyerekek hurcolasa mindig kizarolag az en feladatom lenne? Na neeem.. tenyleg olyan mintha ő maga is egy nagy gyerek lenne. Azonban, ha vezet ő is, csak a munkahelyre jar bicajjal vmi okbol kifolyolag, akkor nem szoltam, azzal nem lenne bajom.
2024. jan. 27. 15:47
 34/65 anonim ***** válasza:
67%
Vegán 😆. Nem amerikai sorozatokból kéne megálmodni, ki milyen ember a valóságban.
2024. jan. 27. 15:50
 35/65 anonim ***** válasza:
87%
Javaslom, látogass ki ide, Hollandiába! Hamar megváltozik ez a lehetetlen, hülye nézeted.
2024. jan. 27. 15:57
 36/65 anonim ***** válasza:
79%

"egy idősebb nő már nem erre vágyik"

dehogynem

mondjuk aki engem "idősebb"-nek mer nevezni, az halál fia! ;D

2024. jan. 27. 16:04
 37/65 anonim ***** válasza:
78%
Tudod, fiacskám, az autóban a kormánytekergetéstől és a pedáltaposástól, meg hogy bekapcsolod az indexet, attól nem fognak fejlődni az izmaid. A kerékpározástól viszont igen. ;)
2024. jan. 27. 16:11
 38/65 anonim ***** válasza:
19%
35 éltem biciklizős országban éveket. Hollandiában nem nagy kunszt biciklizni.Teljesen más, mint itthon. Itthon ez egy életveszélyes dolog. Nézd meg a baleseti statisztikákat. Akinek nincs gyereke, meg 60 pluszos és már nem nevel gyereket, az élhet felelőtlen, hippi életet. Nem egy nagy hőstett. Oldd meg gyerekek mellett egy olyan férfival a bevásárlást, a bútorvásárlást, a gyerekek szállítását, aki naponta órákat elbiciklizget a bicikliutak nélküli fővárosban,és tulajdonképp minden nap erősen kérdéses, hogy egyáltalán hazaér-e épségben.
2024. jan. 27. 16:14
 39/65 anonim ***** válasza:
77%
Kérdező, egy igazi gyenge ffi vagy, aki a klisék alapján ítélsz meg mindenkit, nem a valós értékei alapján.
2024. jan. 27. 16:26
 40/65 anonim ***** válasza:
84%

38

Sokkal többen halnak meg autóbalesetben, mint biciklibalesetben.

2024. jan. 27. 16:28
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!