Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Nők szemében egy férfi hogy...

Nők szemében egy férfi hogy marad férfi, ha mindig biciklivel közlekedik?

Figyelt kérdés

Ezt a pasit munkahelyen az összes kolléganője amolyan kiskedvencként kezeli, viccelődnek, flörtölgetnek vele, láthatóan nagyon szeretik, megdöbbentő módon még akik 15-20 évvel fiatalabbak azok is.

Ez egy 40-es pasi, igaz tényleg ránézésre elismerem letagadhat 10 évet, sportos, izmos, nem rosszképű, de akkor sem értem. Én amint tudtam már 20-as éveimben autót vettem, hogy ne gyerekesen biciklivel bohóckodjak.

Most mondhat bárki bármit de egy férfi megjelenéséhez, férfi identitásához akkor is hozzátartozik az autó.

És komolyan nem értem ez a csávó ezt hogy csinálja hogy még csak zavarban sincs tőle.

2024. jan. 27. 14:44
1 2 3 4 5 6 7
 21/65 anonim ***** válasza:
0%
undi
2024. jan. 27. 15:27
 22/65 anonim ***** válasza:
86%

Nem igazán értem mi köze van az autónak meg a párkapcsolatnak egymáshoz.

Nekem pénzügyileg abszolút nincsenek problémáim, jóval átlag felett keresek, de nincsen szükségem autóra. Ha bemegyek akkor munkahely 20perc séta, ha vásárolok 15 perc, kb mindenhova el tudok jutni.

Minek tegyem ki magamat egy rossz pénzügyi döntésnek mikor nincs rá szükségem? Költsek milliókat valamire ami szükségtelen, ahelyett hogy mondjuk évente plusz 1 hétre elmenjek síelni amit élvezek. Ha meg nagyon kell valamire akkor bérelek egy olyat ami megfelel az adott célnak.

Párkapcsolataim során senkit sem izgatott hogy van -e autóm. Ez szerintem csak a te fejedben alap kellék, de a világ ennél jóval sokszínűbb.

2024. jan. 27. 15:28
 23/65 anonim ***** válasza:

Itt! És itt! Olyan kemény, mint az edzett acél! :]

https://www.youtube.com/watch?v=MZTvMYQSl_w

2024. jan. 27. 15:28
 24/65 anonim ***** válasza:
100%

"Ők is velem értenek egyet és szerintem igazuk van. Párkapcsolatra nem volna alkalmas a pasi."

Akkor hagyd békén és keress másik pasit.

2024. jan. 27. 15:29
 25/65 anonim ***** válasza:
18%
Egy mindig, mindenhova biciklin közlekedő férfi a mai modern férfi megtestesítője, aki védi a környezetet, sportos, stb. Pont a fiatal nőknek felel ezzel meg. Egy idősebb nő már nem erre vágyik, 35-ön túl már nem pálya ez a fajta életmód. Valóban kissé gyerekes. De! Attól még lehet kedvelni valakit, lehet vele viccelődni, hogy biciklizik, motorozik, rollerezik stb. Engem párkapcsolatban valóban zavarna ez a nem túl felnőttes dolog. Már csak azért is, mert elég veszélyes, de amígy sem az eseteim ezek a mentsük meg a világot hippi stílusú férfiak. Ettől meg masnak tetszhet,de sztem 35+ os nők nem olyan társra vágynak, akik biciklivel bohóckodnak és minden nővel flörtölnek a munkahelyen. Kedves ismerősnek viszont elmegy, mert akkor pont nem érdekel, hogy ki mivel közlekedik.
2024. jan. 27. 15:32
 26/65 anonim ***** válasza:
86%

#15 "És akkor mit szóltok 8-as és 9-es hozzászólóhoz? Ők is velem értenek egyet és szerintem igazuk van."

Másik két csávó, aki ugyanúgy gondolkodik, mint te? Ugyanazt szólom hozzájuk is. Nem is értem, hogy ez miért kérdés? Ha még 6 ugyanilyen csávó jön ide ugyanezzel a véleménnyel, akkor is ugyanaz lesz a véleményem. Sőt, ha még 100 ugyanígy gondolkodó csávó..... :D

2024. jan. 27. 15:35
 27/65 anonim ***** válasza:
93%

"de sztem 35+ os nők nem olyan társra vágynak, akik biciklivel bohóckodnak és minden nővel flörtölnek a munkahelyen. Kedves ismerősnek viszont elmegy, mert akkor pont nem érdekel, hogy ki mivel közlekedik."

Hajjajj, itt is vannak azért bajok! :D 37 vagyok, a párom 42. Mindenhová bringával jár, tök jól néz ki, és munkahelyen ismerkedtünk meg egy éve, pont a bringája kapcsán kezdtünk beszélgetni. Gyerekes, ha valaki nem akar autóra költeni, órákig ülni a dugóban, védi a környezetét és úgy érzi jól magát, ha átbringázik a városon? Szerintem nem.

Szerintem a gyerekes az, aki ezen a kérdésen pörög, hogy férfias-e a férfi, ha nincs autója. Nem ezen múlik és nem ettől függ. És nem bohóckodás bringával járni... próbáljátok ki, az embernek egész jó alakja lesz tőle! ;)

2024. jan. 27. 15:37
 28/65 anonim ***** válasza:
89%

"Egy idősebb nő már nem erre vágyik, 35-ön túl már nem pálya ez a fajta életmód"

Most leszek 37, pálya ez az életmód simán.

Meg kéne tanulni, hogy mindenféle ember előfordul mindenféle korban.

2024. jan. 27. 15:40
 29/65 anonim ***** válasza:
89%
Szerintem a 8-9-es a kérdezö másik felhasználóval, ugyanaz a szóhasználat meg stílus.
2024. jan. 27. 15:40
 30/65 anonim ***** válasza:
100%

De csak egy kérdés, honnan tudod, hogy mindig, mindenhovà?

Gondolom a Balatonra vagy Horvátországba nyaralni csak nem indul neki biciklivel.

Esetleg figyeled, követed, kémkedsz utána?

Azért mert x kilométeres körzetben kerékpározik még nem jelenti azt, hogy nem használ más közlekedési eszközt és az sem zárható ki, hogy van autója csak nem használja rövidtávon.

2024. jan. 27. 15:41
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!