Nők szemében egy férfi hogy marad férfi, ha mindig biciklivel közlekedik?
Ezt a pasit munkahelyen az összes kolléganője amolyan kiskedvencként kezeli, viccelődnek, flörtölgetnek vele, láthatóan nagyon szeretik, megdöbbentő módon még akik 15-20 évvel fiatalabbak azok is.
Ez egy 40-es pasi, igaz tényleg ránézésre elismerem letagadhat 10 évet, sportos, izmos, nem rosszképű, de akkor sem értem. Én amint tudtam már 20-as éveimben autót vettem, hogy ne gyerekesen biciklivel bohóckodjak.
Most mondhat bárki bármit de egy férfi megjelenéséhez, férfi identitásához akkor is hozzátartozik az autó.
És komolyan nem értem ez a csávó ezt hogy csinálja hogy még csak zavarban sincs tőle.
Azért emelte ki mert ezt kérdezte a kérdező :DDD
Én is inkább elutazom. Sok nő van külföldön akinek kocsi nélkül is férfias vagyok.
Az férfias lenne ha fizetném a világköri utat? Mondjuk én nem fizetném :D
"Az férfias lenne ha fizetném a világköri utat? Mondjuk én nem fizetném :D"
Na igen, sok nőnél ebben merül ki a "FÉRFI" fogalma, hogy mennyire fizetőképes, mennyit tud tejelni, mennyire lehet levámolni, mennyire tudja finanszírozni a "kis" hóbortjaimat, mert akkor az egy "TALPIG ÚRIEMBER"!
Elkeserítő, hogy itt egyeseknek az az értékes férj, aki autóval furikázza a feleségét, a szatyrokat meg a gyerekeit.
És mi van, ha a férj munkába menet balesetezik, megsérül annyira, hogy többet nem vezethet? Onnantól kezdve nem lesz jó férj? Selejt lesz?
Hozzáteszem, a bevásárlást meg a gyerekek hazahurcolását akkor is meg kell oldani, ha a férj nem ér rá, vagy bedöglött az autó. Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!