Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Nők szemében egy férfi hogy...

Nők szemében egy férfi hogy marad férfi, ha mindig biciklivel közlekedik?

Figyelt kérdés

Ezt a pasit munkahelyen az összes kolléganője amolyan kiskedvencként kezeli, viccelődnek, flörtölgetnek vele, láthatóan nagyon szeretik, megdöbbentő módon még akik 15-20 évvel fiatalabbak azok is.

Ez egy 40-es pasi, igaz tényleg ránézésre elismerem letagadhat 10 évet, sportos, izmos, nem rosszképű, de akkor sem értem. Én amint tudtam már 20-as éveimben autót vettem, hogy ne gyerekesen biciklivel bohóckodjak.

Most mondhat bárki bármit de egy férfi megjelenéséhez, férfi identitásához akkor is hozzátartozik az autó.

És komolyan nem értem ez a csávó ezt hogy csinálja hogy még csak zavarban sincs tőle.

2024. jan. 27. 14:44
1 2 3 4 5 6 7
 51/65 anonim ***** válasza:
70%
50 Nem értem ezt minek kiemelned már bocs, de ha a csaj nem akar tőled semmit mert nincs kocsid, akkor mégis minek közlöd vele hogy te mit akarsz, neked ő már úgyis kiesett. Meg egy kicsit ez a gond egyes bringásokkal, hogy akkor rögtön többnek is érzik magukat. Ja, egyik véglet-másik véglet. Jellemző mindenben. Pont ezzel van a gond végülis mindegy hogy valaki a kocsival vagy bringával villog, de villog. A kérdező kollégája valószínű egy történelmi ritkaság aki nem érez kényszert erre.
2024. jan. 27. 18:26
 52/65 anonim ***** válasza:
100%

Azért emelte ki mert ezt kérdezte a kérdező :DDD

Én is inkább elutazom. Sok nő van külföldön akinek kocsi nélkül is férfias vagyok.

Az férfias lenne ha fizetném a világköri utat? Mondjuk én nem fizetném :D

2024. jan. 27. 19:10
 53/65 anonim ***** válasza:
29%
Sehogy kell a kocsi
2024. jan. 27. 21:21
 54/65 anonim ***** válasza:
Közös pénzből jó? :DDDDDDD
2024. jan. 27. 21:40
 55/65 Szolovjov ***** válasza:
87%
Semmi köze az autónak a férfiassághoz. A férfiak motorral járnak. Na erre varrj gombot 🙂
2024. jan. 27. 23:03
 56/65 anonim ***** válasza:
100%

"Az férfias lenne ha fizetném a világköri utat? Mondjuk én nem fizetném :D"

Na igen, sok nőnél ebben merül ki a "FÉRFI" fogalma, hogy mennyire fizetőképes, mennyit tud tejelni, mennyire lehet levámolni, mennyire tudja finanszírozni a "kis" hóbortjaimat, mert akkor az egy "TALPIG ÚRIEMBER"!

2024. jan. 28. 00:25
 57/65 anonim ***** válasza:
73%

Elkeserítő, hogy itt egyeseknek az az értékes férj, aki autóval furikázza a feleségét, a szatyrokat meg a gyerekeit.

És mi van, ha a férj munkába menet balesetezik, megsérül annyira, hogy többet nem vezethet? Onnantól kezdve nem lesz jó férj? Selejt lesz?

Hozzáteszem, a bevásárlást meg a gyerekek hazahurcolását akkor is meg kell oldani, ha a férj nem ér rá, vagy bedöglött az autó. Ennyi.

2024. jan. 28. 16:14
 58/65 anonim ***** válasza:
70%
Az én férjem, aki akkor még csak a barátom volt, mindig gyalog jött hozzám, hónapokig, hozzá is mindig együtt sétáltunk el, oh, mondtam magamba milyen romantikus... egyszer megkérdeztem tőle mert már untam a gyaloglást, h nincs biciklid? Erre mondta h de van. És akkor miért nem azzal jössz? Hát mert az ciki. Jót nevettem rajta. Engem abszolút nem zavart h nincs autója, örültem h van biciklije 😃 ekkor 19 évesek voltunk.
2024. jan. 28. 21:52
 59/65 Joe.38 ***** válasza:
100%
A nők szemében? Elsőnek magadnak tetsz! Majd utána másnak. Ahogy élsz az neked tetsző legyen! Életed ne másnak ,divatnak, kényszer hatásnak megfelelően éld ! Ha ez nem imponál egy nőnek vagy sok nőnek akkor magadnak egyedül jól érzed magad. Ha a nők pénzes kiszolgalót csicskát keresnek, akkor mindenképp csicskájuk leszel? És akkor jól érzed magad a saját bőrödben?
2024. jan. 30. 16:06
 60/65 anonim ***** válasza:
100%
Bicikliirigység. A fazonnak nem kell semmit kompenzálnia, nem úgy mint a kérdezőnek.
2024. jan. 30. 18:41
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!