Nők szemében egy férfi hogy marad férfi, ha mindig biciklivel közlekedik?
Ezt a pasit munkahelyen az összes kolléganője amolyan kiskedvencként kezeli, viccelődnek, flörtölgetnek vele, láthatóan nagyon szeretik, megdöbbentő módon még akik 15-20 évvel fiatalabbak azok is.
Ez egy 40-es pasi, igaz tényleg ránézésre elismerem letagadhat 10 évet, sportos, izmos, nem rosszképű, de akkor sem értem. Én amint tudtam már 20-as éveimben autót vettem, hogy ne gyerekesen biciklivel bohóckodjak.
Most mondhat bárki bármit de egy férfi megjelenéséhez, férfi identitásához akkor is hozzátartozik az autó.
És komolyan nem értem ez a csávó ezt hogy csinálja hogy még csak zavarban sincs tőle.
"Most mondhat bárki bármit de egy férfi megjelenéséhez, férfi identitásához akkor is hozzátartozik az autó."
Nem. Ez a _TE_ megjelenésedhez és a _TE_ identitásodhoz tartozik hozzá, és sajnos a buta, egyszerű gondolkodásoddal a saját identitásodról azt hiszed, hogy az minden férfi identitása. Nem. Nem az.
Nekem nőként pont az volt az élményem amikor elkezdtem rendszeresen, edzés szinten biciklizni, hogy "Úristen! Hát itt vannak a helyes, harapnivaló pasik!" - és igen. :) A sport nem csak széppé tesz, de a lelkedet is nemesíti. Nem attól leszel férfi - főleg nem kívánatos férfi -, hogy bevágod a hájas valagadat egy autóba. Kit érdekel a kocsid? Senkit nem érdekel. Valamiért a hímek a mai napig azt hiszik, hogy a nők nem dolgoznak, nem keresnek pénzt, nem tudnak saját autót venni maguknak. :D Pedig de, tudunk, nincs rátok szükség e téren, szóval ne a kocsi határázza meg a férfiasságod, jó? Mert ezzel saját magadat heréled ki.
Segítek, hogy mitől férfibb, mint Te kérdező:
- sportol, figyel magára, nem az autóban plöttyed
- nem kell egy kocsi a feneke alá, hogy valamire tartsa magát (a kérdésedet kiírtad már 600x amúgy és mindig megjegyzed, hogy amint tudtál, kocsit vettél, mintha ez valamiféle karakterbeli csoda lenne, hogy neked autód van)
- nem írkál ki gyakorira (mint mondtam 600x) rosszindulatú hülyeségeket a kollégájáról
- "Most mondhat bárki bármit de egy férfi megjelenéséhez, férfi identitásához akkor is hozzátartozik az autó." - ez egy hülyeség, de gondolom neked kb ez az egyetlen férfias jellemvonásod, hogy autóval jársz
- gondolom a kollégáival, kolléganőivel kedves, udvarias, figyelmes - ez pl férfiasabbá teszi, mint egy verda
Szívesen! :)
# 11
# 12
És akkor mit szóltok 8-as és 9-es hozzászólóhoz?
Ők is velem értenek egyet és szerintem igazuk van. Párkapcsolatra nem volna alkalmas a pasi.
"Most mondhat bárki bármit de egy férfi megjelenéséhez, férfi identitásához akkor is hozzátartozik az autó."
Számodra. Ennyi a megfejtés. Nem mindenki úgy gondolkodik a világról, mint te. Nem mindenki akar beszerezni Ken kiegészítőket, hogy férfi legyen, hanem éli az életét úgy, ahogy akarja.
Hogy lehet komolyan venni? Attól, hogy munkába biciklivel jár még lehet autója. A mai modern bicikliken, ha nem hegymenetben van a váltó, még csak meg sem izzad az ember azon a pár kilóméteren amíg beér a munkába. Egy 5-10 kilóméteres táv miatt fölösleges kocsikázni, a benzin nincs ingyen, a dugóban ülni 5-10-60 perceket nem olyan nagy buli. Egyébként nem attól lesz valaki nagylegény, meg igazi férfi mert autóval megy mindenhová. Akkor azok sem férfiak akik inkább tömegközlekednek mint reggel a dugóban rohadva pöfögjék tele a várost?
Hidd el, hogy nem volna akkora szmog, meg légszennyezés a városokban, ha az ilyen "státuszszimbólum az autó és még sz@rni is azzal megyek" típusú emberek 5-10 kilómétereket biciklivel vagy tömegközlekedéssel tennének meg.
És nem, egy bicikliző férfi nem gyerekes és nem bohóckodik (max Józsi bácsi csatakrészegen a 40 éves csepel bringával)
Nekünk nőknek ugyanolyan jól esik egy biciklis férfi izmos seggét megnézni, mint nektek a nőit..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!