Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Nők szemében egy férfi hogy...

Nők szemében egy férfi hogy marad férfi, ha mindig biciklivel közlekedik?

Figyelt kérdés

Ezt a pasit munkahelyen az összes kolléganője amolyan kiskedvencként kezeli, viccelődnek, flörtölgetnek vele, láthatóan nagyon szeretik, megdöbbentő módon még akik 15-20 évvel fiatalabbak azok is.

Ez egy 40-es pasi, igaz tényleg ránézésre elismerem letagadhat 10 évet, sportos, izmos, nem rosszképű, de akkor sem értem. Én amint tudtam már 20-as éveimben autót vettem, hogy ne gyerekesen biciklivel bohóckodjak.

Most mondhat bárki bármit de egy férfi megjelenéséhez, férfi identitásához akkor is hozzátartozik az autó.

És komolyan nem értem ez a csávó ezt hogy csinálja hogy még csak zavarban sincs tőle.

2024. jan. 27. 14:44
1 2 3 4 5 6 7
 11/65 anonim ***** válasza:
95%

"Most mondhat bárki bármit de egy férfi megjelenéséhez, férfi identitásához akkor is hozzátartozik az autó."

Nem. Ez a _TE_ megjelenésedhez és a _TE_ identitásodhoz tartozik hozzá, és sajnos a buta, egyszerű gondolkodásoddal a saját identitásodról azt hiszed, hogy az minden férfi identitása. Nem. Nem az.

Nekem nőként pont az volt az élményem amikor elkezdtem rendszeresen, edzés szinten biciklizni, hogy "Úristen! Hát itt vannak a helyes, harapnivaló pasik!" - és igen. :) A sport nem csak széppé tesz, de a lelkedet is nemesíti. Nem attól leszel férfi - főleg nem kívánatos férfi -, hogy bevágod a hájas valagadat egy autóba. Kit érdekel a kocsid? Senkit nem érdekel. Valamiért a hímek a mai napig azt hiszik, hogy a nők nem dolgoznak, nem keresnek pénzt, nem tudnak saját autót venni maguknak. :D Pedig de, tudunk, nincs rátok szükség e téren, szóval ne a kocsi határázza meg a férfiasságod, jó? Mert ezzel saját magadat heréled ki.

2024. jan. 27. 15:12
 12/65 anonim ***** válasza:
91%

Segítek, hogy mitől férfibb, mint Te kérdező:

- sportol, figyel magára, nem az autóban plöttyed

- nem kell egy kocsi a feneke alá, hogy valamire tartsa magát (a kérdésedet kiírtad már 600x amúgy és mindig megjegyzed, hogy amint tudtál, kocsit vettél, mintha ez valamiféle karakterbeli csoda lenne, hogy neked autód van)

- nem írkál ki gyakorira (mint mondtam 600x) rosszindulatú hülyeségeket a kollégájáról

- "Most mondhat bárki bármit de egy férfi megjelenéséhez, férfi identitásához akkor is hozzátartozik az autó." - ez egy hülyeség, de gondolom neked kb ez az egyetlen férfias jellemvonásod, hogy autóval jársz

- gondolom a kollégáival, kolléganőivel kedves, udvarias, figyelmes - ez pl férfiasabbá teszi, mint egy verda

Szívesen! :)

2024. jan. 27. 15:12
 13/65 anonim ***** válasza:
89%
Hát nem tudom. A drága autóban vergődő, száguldozó kis és vénülő kisebbségi komplexusos egyedek inkább gázosabbak. Amúgy meg nem érdekel, hogy egy férfi mivel közlekedik. Az sem, ha busszal, az sem, ha biciklivel, nem attól lesz férfias, hogy most autóval jár-e vagy sem. Nekem sincs jogsim, se autóm, ennek ellenére sem érdekel, hogy egy férfi mivel közlekedik,lényeg,hogy legyen rendes és szeressen. Nem ingyen taxit keresek, hanem társat. 31N
2024. jan. 27. 15:16
 14/65 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a barátom biciklizik, kis nyikhaj volt de most már olyan izmai vannak hogy néznél. Mániája a biciklizés, mindenhova azzal megy ha teheti. A nőknek is bejön, némelyiknek, nem az összesnek. Szerintem se csúnya.
2024. jan. 27. 15:16
 15/65 A kérdező kommentje:

# 11

# 12

És akkor mit szóltok 8-as és 9-es hozzászólóhoz?

Ők is velem értenek egyet és szerintem igazuk van. Párkapcsolatra nem volna alkalmas a pasi.

2024. jan. 27. 15:18
 16/65 anonim ***** válasza:
89%

"Most mondhat bárki bármit de egy férfi megjelenéséhez, férfi identitásához akkor is hozzátartozik az autó."

Számodra. Ennyi a megfejtés. Nem mindenki úgy gondolkodik a világról, mint te. Nem mindenki akar beszerezni Ken kiegészítőket, hogy férfi legyen, hanem éli az életét úgy, ahogy akarja.

2024. jan. 27. 15:18
 17/65 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy azt még hozzátenném (13), hogy számomra az nem férfias inkább, ha a közlekedést nézzük, amikor egy férfi 5-10-20p sétára lévő helyre autóba száll...
2024. jan. 27. 15:19
 18/65 anonim ***** válasza:
100%

Hogy lehet komolyan venni? Attól, hogy munkába biciklivel jár még lehet autója. A mai modern bicikliken, ha nem hegymenetben van a váltó, még csak meg sem izzad az ember azon a pár kilóméteren amíg beér a munkába. Egy 5-10 kilóméteres táv miatt fölösleges kocsikázni, a benzin nincs ingyen, a dugóban ülni 5-10-60 perceket nem olyan nagy buli. Egyébként nem attól lesz valaki nagylegény, meg igazi férfi mert autóval megy mindenhová. Akkor azok sem férfiak akik inkább tömegközlekednek mint reggel a dugóban rohadva pöfögjék tele a várost?

Hidd el, hogy nem volna akkora szmog, meg légszennyezés a városokban, ha az ilyen "státuszszimbólum az autó és még sz@rni is azzal megyek" típusú emberek 5-10 kilómétereket biciklivel vagy tömegközlekedéssel tennének meg.

És nem, egy bicikliző férfi nem gyerekes és nem bohóckodik (max Józsi bácsi csatakrészegen a 40 éves csepel bringával)

Nekünk nőknek ugyanolyan jól esik egy biciklis férfi izmos seggét megnézni, mint nektek a nőit..

2024. jan. 27. 15:23
 19/65 anonim ***** válasza:
87%
Elég buta és primitív vagy kérdező...Kit érdekel hogy kinek van kocsija? Szánalmas amiket ide böfögsz...Unatkozol? Nincs életed? Menjél legózni, az való neked!
2024. jan. 27. 15:26
 20/65 anonim ***** válasza:
78%
Aki szerint a kocsi a mérvadója annak, hogy valaki alkalmas-e kapcsolatra v sem, az egy felszínes senki. Ilyen mentalitással meg is érdemlitek a felszínes p.csákat, akiket csak a pénztárcátok érdekel. Mondjuk az olyan nők valahogy sosem maradnak egyedül, szóval ez kell nektek...
2024. jan. 27. 15:27
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!