Miért hétvégére kell tenni?
Figyelt kérdés
Cég kitalálta, hogy 2 napos csapatépítőt szervezz,ott alvással
Péntek szombat lesz
Miért hétvégére kell tenni?
Miért mondják azt,hogy kötelező?
2023. szept. 3. 06:14
51/60 anonim válasza:
Huhh ☹️ ezt a faxxopó helyet azért ne sajnáld.
52/60 A kérdező kommentje:
Rohadt rossz volt
Szakadt az eső úgy kellett túrázni
2023. okt. 15. 19:27
53/60 anonim válasza:
Akkor nem sok esze volt a szervezőknek, ha szakadó esőben túráztattak, és nem halasztották el.
Hülyék!!!
54/60 anonim válasza:
52: De ezért rúgtak ki, mert hazamentél? Vagy mivel indokolták?
55/60 A kérdező kommentje:
Azzal hogy nem voltam csapatjátékos
2023. okt. 16. 00:45
56/60 anonim válasza:
Két napos , saját szabadidőm feláldozásàval járó csapatèpìtőre nincs az a munkahely ami miatt elmennék. Pont. Aztán ki is rughatnak, volt hogy ezt el is mondtam. Szerencse talán, hogy elég megbízható vagyok és munkaidoben oda teszem magam. Par rosszallo megjegyzést leszamitva nem volt gond belőle. Azokat meg nagyìvbelexarom mondjuk.
57/60 anonim válasza:
Nem kötelező. Ahogy ott dolgozni sem. :(
58/60 anonim válasza:
Nálam előny, hogy ha egy adott cégnél nincsenek kötelező csapat épìtők. Ha két cég közül kell választani simán választom azt ahol nincsenek ilyenek még ha kevesebbet is fizet minamalisan. Terhelhető, kimagasló munkabirassal rendelkezem ( szinte mindenki ezt nyilatkozta rólam akivel volt közös projektem ) , de.a szabadidőm nem vagyok hajlandó felaldozni. Egy percet sem.
59/60 anonim válasza:
Nekem ezért lett elegem a fogyatékos Kft-ből, meg nyomorék cégekből. Átmentem állami céghez dolgozni, azóta az se érdekel senkit ha meg se szólalok, ja és a fizum is több lett. Sajnálom azokat, akik ebben a magyar 'amerika majmoló" szarban ragadtak és ilyenekkel kell foglalkozniuk.
60/60 anonim válasza:
Ha hétvégén lenne csapatepitom akkor pont fosni fogok :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!