Ha hétvégére esik a határidős melóra adott 4 nap, akkor az miért 4 nap? Szerintem csak kettő mert hétvégén miért is dolgoznék?
Tegyetek igazságot.
A munkahely a szokásos H-P van nyitva hétvégén soha. A főnök azt mondja (ma) csütörtökön hogy van egy határidős melő, van rá 4 napunk hétfőre legyen kész.
Na de a 4 nap az miért 4 ha belőle 2 Szo-Vas ami nem munkanap? Akkor az a 4 eleve csak 2, mert hétvégén miért dolgoznék céges melót, a szabadidőmben ingyen? Ami fizetett munkaidő az a Cs-P, kettő nap.
Miért 4 nap ez?
Ilyen alapon ha elmegyek nyáron 2 hét szabira akkor ott is mondhatják hogy X feladatra van kettő hetem? Hát szerintem meg 0 hetem van rá mert szabin vagyok.
Ahogy hétvége se munkaidő. Pláne nem inygen.
???
"Ugyanezt levezethetted volna a főnöknek, de ahhoz már nem voltál elég tökös."
nem vezetek le neki semmit, minek hordjam a tengerbe a vizet, semmi értelme, csak épp ma 16h és hétfő reggel 8h között semmit se csinálok.
A lényeg, hogy hétfőre meg kell lennie, ha így jobban tetszik akkor van rá 2 munkanapod.
Én értem mi nem tetszik, de itt hiaba háborogsz ha valami nem tetszik akkor a főnököknek mondd, ha meg nem érti meg vagy megszoksz vagY megszöksz
Na Balázska, már annyira idegbeteg vagy, hogy ki sem bírod írni a napokat?
Majd holnap írd ki a kérdést, hogy ha csütörtök reggel azt mondja, hogy 2 napod van rá, akkor az péntek műszak vége, vagy hétfő műszakkezdés. Csak, hogy tuti legyen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!