Miért hétvégére kell tenni?
Cég kitalálta, hogy 2 napos csapatépítőt szervezz,ott alvással
Péntek szombat lesz
Miért hétvégére kell tenni?
Miért mondják azt,hogy kötelező?
Kérdező, ha a szerződésedben nem szerepel, hogy muszáj részt venni a csapatépítőn, akkor nem kötelezhetnek rá. A helyedben nem mennék, mondjuk a magam helyében sem.
30: Vannak debil kollégák, akikkel egy óra hosszányi csapatépítőt sem szeretnék, mert épp elég elviselni őket munkaidőben. Szerinted mennyire vágynék arra, hogy még hülye játékokat is játsszak, meg együtt iszogassak velük?
Ami nem öl meg, az megerősít. Felnőtt ember vagy, tűrj és bírd ki!
Soha nem mennék csapatépítőre (igaz, én már 20 éves szabadúszóként magamnak dolgozom.)
Szerintem amúgy betegedjél le. (Hányás-f...sás, tudja valaki ellenőrizni? Kapják be.)
Nálunk szerencsére egy napos, azt is mznkaidőben.
Ottalvósra én se mennék, főleg nem 200 km-re. Úgyis az a vége, hogy a többség beiszik mint állat, aztán azon versengenek, ki vigye hammarabb ágyba a titkárnő Mancikát.
Napközben meg borzasztóan ledegradálóak az infantilis gagyi feladatok...
"Mennyi nyomi van itt.. 2 napról van szó egy egész évben, ennyit miért nem lehet kibírni egy elvileg felnőtt embernek?"
Én kifejezetten jóban vagyok a közvetlen kollégáimmal, meg akiket ismerek a cégnél, van munkán kívüli program is, amin akár közösen részt veszünk, bográcsozás, sörözés, kirándulás... de senki nem igényli, hogy ottalvós közös programot csináljunk, mert mindenkinek vannak más kötelezettségei is, család, gyerekek, idős családtagok, akiket segíteni kell, nekem például kutyám, akit nem tudnék másra bízni, stb.
Egyébként pedig a munkáltatónak nincs joga ilyen formában rendelkezni a munkavállaló szabadidejéről, opcionális lehet egy ilyen munkaidőn kívüli program, de kötelezővé nem teheti, és lehetőséget kell biztosítani, hogy a munkavállaló a program idején dolgozzon inkább vagy szabadságot vegyen ki, és ne menjen el a csapatépítőre. Én nem egy csapatépítőn voltam már (egy sem ottalvós), több cégnél is, volt olyan is, hogy valaki azért nem tudott elmenni (bár akart), mert fontosabb, halaszthatatlan munkája volt a cégnél, és ugye a cégnek nem az volt a prioritás, hogy a munkát el kell dobni, mert csapatépítő van, olyan is volt, aki ilyen fontosabb munka miatt később csatlakozott be a csapatépítőre.
Én biztos, hogy nem mennék el!
Totál leszarom, hogy kötelező!
Hétfőtől - péntekig a munkahelyemen vagyok és több időt töltök ott, mint a családdal.
A hétvége az enyém és a családé!
Azt a kevés időt nehogy már elegyék tőlünk!
Ennyit a nagy családbarát munkahelyekről!🖕
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!