Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Miért hétvégére kell tenni?

Miért hétvégére kell tenni?

Figyelt kérdés

Cég kitalálta, hogy 2 napos csapatépítőt szervezz,ott alvással

Péntek szombat lesz

Miért hétvégére kell tenni?

Miért mondják azt,hogy kötelező?

2023. szept. 3. 06:14
1 2 3 4 5 6
 11/60 A kérdező kommentje:

200 km kell utazni le vidékre

Fogalmam sincs milyen ételek lesznek,és ha nekem kell mindent álljak abban a két napban egy csomó mindent el kell pakoljak 3 bőröndöt tesz ki....

Augusztus utolsó Szombati napján volt ilyen családi nap, kaják közül kb csak a salátát tudtam enni .... Nem élveztem

2023. szept. 3. 07:51
 12/60 anonim ***** válasza:
10%

Két nap alatt 3 bőröndnyi kaját eszel meg? 😳

A csapatépítést nem véletlenül hívják így, és nem haverkodásnak. Az lenne a lényege, hogy a kollégáidra a csapatod részeként tekints, ne biodíszletként.

Nálunk van pl. olyan kolléga, aki két tüsszentés után egy hét táppénzre megy, persze az cseppet sem zavarja, hogy az ő utolsó pillanatra hagyott ügyeinek a szétdobása mondjuk 3-4 ember hetét borítja, mert a túlóra miatt már nem ér oda a gyerekért vagy ilyesmi. Ha ő meglátná a kollégákban is az embert, akkor már azt mondanám, hogy megéri a csapatépítés...

2023. szept. 3. 08:06
 13/60 anonim ***** válasza:
9%

Milyen fontos, halaszthatatlan dolgod lenne hétvégén?

Amúgy meg semmisem kötelező, ha nem tetszik, mondjál és akkor fixen otthon leszel hétvégén.

2023. szept. 3. 08:07
 14/60 anonim ***** válasza:
95%

13-as!

Nekem pl munkaidőn kívül olyan halaszthatatlan, fontos dolgom van, hogy azt csináljak amit amit akarok, azzal akivel akarok.

2023. szept. 3. 08:16
 15/60 anonim ***** válasza:
94%
Vegyél ki szabadságot, jelents beteget. Én sem mennék ottalvós csapatépítőre, de eddig egy munkahelyenen sem volt ilyen.
2023. szept. 3. 08:29
 16/60 anonim ***** válasza:
100%
Soha az életben nem mennék csapatépítőre, de szerencsére egy többtízezres multinál dolgozom, így ilyen marhaságok nincsenek is. Gondolom azért van hétvégére téve, mert a sok debil főnök azt gondolja, hogy a többieknek nincs magánéletük, vagy jobb dolguk, mint a kollégáikkal “csapatépíteni”.
2023. szept. 3. 08:57
 17/60 A kérdező kommentje:

#12 tényleg részletezzem ?!

Egy bőrönd a ruha

Legalább 3 bugyi 3 zokni 3 melltartó

3 nadrág rövid és hosszú

3 póló rövid és hosszú

Nem tudom milyen idő lesz

Inkább 3 teszek el a biztonságkedvééert.

Fogkefe, fogkrém

Dezodor parfüm

Hajszárító

Hajkefe

Jön egy másik bőrönd ebből tuti kell kettő olyan is kell ami jégakus....ételhordok lesznek a bőröndben,napi 5x kell egyek

Lemérni itthon grammra pontosan....

Kell egy táska a cipőknek

2sport cipő egy bakancs egy csizma

Esőkabát

Gyógyszeres nesszesszer

Szerinted miért írtam a 3 bőrödot

Nekem se kellemes,de így kell éljek

2023. szept. 3. 09:08
 18/60 anonim ***** válasza:
100%
Milyen hülye cégek csinálnak ottalvós kötelező csapatépítőt? Hova ne menjek soha dolgozni? Nálunk még a munkanapon belüli fél napos sem kötelező.
2023. szept. 3. 09:09
 19/60 anonim ***** válasza:
96%
Mert hatalommániás a cég vezetősége. Eleve 200 km-rel odébb megszervezni a csapatépítőt szemétség, de szombatra meg kifejezetten aljas dolog. Én sem mennék a helyedben, jól tetted, hogy megmondtad nekik.
2023. szept. 3. 09:10
 20/60 anonim ***** válasza:
88%

Ezen a pakoláson hülyeség vitát nyitni, ha zavar a sok cucc, akkor ne vigyél ennyi ruhát-cipőt... 3 nadrág + amiben mész??? Egy hétre nem viszek ennyit külföldre...

A kaja viszont egy jó indok lehetne, mondd el, hogy neked ilyen problémáid vannak, nem tudod megoldani az étkezést, ha nem tudják garantálni, hogy számodra is ehető kaját biztosítanak, akkor saaajnos nem tudsz menni, vagy max. hazajössz első este.

2023. szept. 3. 09:24
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!