Miért hétvégére kell tenni?
Cég kitalálta, hogy 2 napos csapatépítőt szervezz,ott alvással
Péntek szombat lesz
Miért hétvégére kell tenni?
Miért mondják azt,hogy kötelező?
200 km kell utazni le vidékre
Fogalmam sincs milyen ételek lesznek,és ha nekem kell mindent álljak abban a két napban egy csomó mindent el kell pakoljak 3 bőröndöt tesz ki....
Augusztus utolsó Szombati napján volt ilyen családi nap, kaják közül kb csak a salátát tudtam enni .... Nem élveztem
Két nap alatt 3 bőröndnyi kaját eszel meg? 😳
A csapatépítést nem véletlenül hívják így, és nem haverkodásnak. Az lenne a lényege, hogy a kollégáidra a csapatod részeként tekints, ne biodíszletként.
Nálunk van pl. olyan kolléga, aki két tüsszentés után egy hét táppénzre megy, persze az cseppet sem zavarja, hogy az ő utolsó pillanatra hagyott ügyeinek a szétdobása mondjuk 3-4 ember hetét borítja, mert a túlóra miatt már nem ér oda a gyerekért vagy ilyesmi. Ha ő meglátná a kollégákban is az embert, akkor már azt mondanám, hogy megéri a csapatépítés...
Milyen fontos, halaszthatatlan dolgod lenne hétvégén?
Amúgy meg semmisem kötelező, ha nem tetszik, mondjál és akkor fixen otthon leszel hétvégén.
13-as!
Nekem pl munkaidőn kívül olyan halaszthatatlan, fontos dolgom van, hogy azt csináljak amit amit akarok, azzal akivel akarok.
#12 tényleg részletezzem ?!
Egy bőrönd a ruha
Legalább 3 bugyi 3 zokni 3 melltartó
3 nadrág rövid és hosszú
3 póló rövid és hosszú
Nem tudom milyen idő lesz
Inkább 3 teszek el a biztonságkedvééert.
Fogkefe, fogkrém
Dezodor parfüm
Hajszárító
Hajkefe
Jön egy másik bőrönd ebből tuti kell kettő olyan is kell ami jégakus....ételhordok lesznek a bőröndben,napi 5x kell egyek
Lemérni itthon grammra pontosan....
Kell egy táska a cipőknek
2sport cipő egy bakancs egy csizma
Esőkabát
Gyógyszeres nesszesszer
Szerinted miért írtam a 3 bőrödot
Nekem se kellemes,de így kell éljek
Ezen a pakoláson hülyeség vitát nyitni, ha zavar a sok cucc, akkor ne vigyél ennyi ruhát-cipőt... 3 nadrág + amiben mész??? Egy hétre nem viszek ennyit külföldre...
A kaja viszont egy jó indok lehetne, mondd el, hogy neked ilyen problémáid vannak, nem tudod megoldani az étkezést, ha nem tudják garantálni, hogy számodra is ehető kaját biztosítanak, akkor saaajnos nem tudsz menni, vagy max. hazajössz első este.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!