Szerintetek szükséges hétfőn felköszönteni a női munkatársaimat, vagy mivel a nőnap hétvégére esik, így mindegy?
Figyelt kérdés
Nem egy nagy multinál dolgozom, 3 nő van a munkahelyen.2020. márc. 7. 19:57
1/11 anonim válasza:
Eleg ha csak hosszabb a szokasosnal a köszönésed.
Jo reggelt, boldog nönapot, meg hétföt mindenkinek. Es adj valami viragos post it et vagy akarmi vagy csiga alaku hibajavitot kb 50 Ft/db es irto cuki!
4/11 anonim válasza:
Nálunk is 3 lány van, pénteken lettünk felköszöntve, kaptunk édességet is.
Őszintén nem számítottam rá, szóval nagyon kellemes meglepetés volt. Én nem úgy fogtam fel, hogy illett, hanem inkább meglepett.
5/11 anonim válasza:
Nem kell felköszönteni őket. Haszontalan, kommunista kamu ünnep.
24N
6/11 anonim válasza:
csak akkor, ha ők is felköszöntenek téged férfinapon.. bár gondolom azt se tudják mikor van.
7/11 anonim válasza:
Szerintem a legtöbb nő leszarja.
8/11 anonim válasza:
Az a csigás izé tényleg aranyos.
9/11 anonim válasza:
#5 Az ne zavarjon, hogy nemzetközi ünnep és a világ egyéb részein jóval előbb ünnepelték, mint nálunk. 😂
10/11 anonim válasza:
#10 teljesen tisztában vagyok vele és valóban nem zavar, köszi :DDD Attól még kamunak kamu, Magyarországon meg mikor lett honosítva?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!