Miért hétvégére kell tenni?
Cég kitalálta, hogy 2 napos csapatépítőt szervezz,ott alvással
Péntek szombat lesz
Miért hétvégére kell tenni?
Miért mondják azt,hogy kötelező?
Megkérdeztem
Semmilyen értelmes választ nem kaptam
Semmi információ nincs arról a két napról,hogy hova megyünk mit eszünk mit csinálunk
Azért sír a szám mert nem akarok 3 bőrönddel cipekedni,saját kaját vinni
IR, glutén és laktózérzékeny vagyok
Különben is szerintem hétvégére nem kötelezhet senki sem
Szerződésben sincs benne
Igen el
Tudja bent mindenki ..
Úgy látom, hogy ezen a csapatépítőn pont az nem fog épülni, akire nagyon ráférne...
Mondd meg a főnöknek, hogy mivel ez munkaidőn kívüli elfoglaltság, te majd le fogod csúsztatni. Maximum kirúg, mit veszíthetsz? :)
Egyébként mennyivel előtte szóltak? Nem tudsz kitalálni valami programot, amit addigra már leszervezhettél és már nem lemondható?
U.i.: hétköznap kevésbé lennèl IR, glutén és laktózérzékeny? Ezt a részét abszolút nem értem, meg a 3 bőröndöt sem...
Nincs olyan, hogy a szabadidődben valami kötelező, hacsak nincs benne a szerződésedben. Amit el kéne olvasni. Pl. Hogy bármikor munkára berendelhető vagy (még akár szabadság alatt is). De ha berendelnek akkor általában ki szokták fizetni, akár 150%-ban is.
Amúgy #7 én is gyűlölnék csapatépítőre járni. Számomra a munka az munka. Nekem a kollégáim nem egy nagy család, nem érdekel a "fiatalos, jó hangulat" és társai. Nem a személyiségemért fizetnek, hanem azért hogy a munkámat a legkevesebb hibával elvégezzem. Nekem pl. van a munkámon kívül életem, családom, barátaim. Nem vagyok rászorulva arra, hogy puszipajtás legyek bármelyik kollégámmal.
Én nem szenvednék különösebben, egyszerűen jelezném, hogy nem fogok menni.
Aztán elkezdenék keresni egy másik munkahelyet, mert ez red flag, ahogy mondani szokás.
Nem tudom ki találta ki a csapatépítést, de jó nagy barom volt. Az ember azzal csináljon programot, akivel szeretne. A munkahelyen a legtöbb emberrel munkakapcsolat van, nem is kell más.
Egyébként azért "kell" hétvégére tenni, hogy kevesebb időt vegyen el a munkaidődből. Azért kötelező, mert ha nem lenne az, akkor az emberek 80%-a nem menne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!