Miért hétvégére kell tenni?
Cég kitalálta, hogy 2 napos csapatépítőt szervezz,ott alvással
Péntek szombat lesz
Miért hétvégére kell tenni?
Miért mondják azt,hogy kötelező?
Ez szerintem csak játék a szavakkal, mint a "mindent is".
Értelme szigorúan véve nincsen a kifejezésnek, viszont arra céloznak vele, hogy kötelezővé nem tehetik, ellenben ha jót akarsz magadnak, akkor legyél ott...
Én évekig megúsztam a csapatépítőket. Aztán egyszercsak volt, de délutános. Aztán egyszercsak volt, éjszakába nyúló, a szerencsém az volt, hogy az infláció miatt közeli volt, merthogy 100-200 km-re szokott lenni.
Én így, ebben a formában mérges vagyok erre.
Egy családos embernél egy az egyben nonszensznek tartom, hiszen így is alig tudják megoldani, hogy kettesben legyenek a párjukkal vagy eljussanak valahova.
Azt nem tudják megoldani, hogy az egyik pl barátokkal találkozzon vagy sportoljon pár órára.
És akkor így éjszakára/másfél napra egyedül vannak hagyva (kis)gyerekek az egyik szülővel, ilyen miatt.
Én szingli vagyok, de így is vannak nehézségek.
Első körben nem érzem jól magam 20-30, részben idegen ember között.
Második körben nem szeretek sokat inni, nem bírja a szervezetem. Jó, előfordul, pl a legjobb barátnőmmel, valamelyikünknél. Évente kétszer.
Lehet nem inni, de akkor még kevésbé bírom ki 20-30 emberrel.
Jó, ok, ezen túlteszem magamat.
Nem tudok éjszakázni.
Igen, erre mindenki azt ugatja, hogy "mert még soha nem foglaltam el magam igazán" stb.
Pofa be. Nem tudok éjszakázni és pont.
Próbáltam már ki a szórakozóhelyeket, voltam már esküvőkön, nyilván szilveszterkor is összejöveteleken, házibulin is. Éjfélkor (pluszmínusz egy óra) végem, mint a botnak.
Plusz 4-5 emberrel együtt aludni.... No way. Az egyik nyitott ablaknál, a másik zártnál stb.
Nekem egészségi gondjaim vannak, amik, ha nem is rosszullétet, de rossz közérzetet okozhatnak.
Az ember a magánéletét kialakítja úgy, hogy neki jól essen.
Ha bírja az éjszakázást, éjszakázik, ha nem, nem.
Ha bírja a sok embert, olyan helyre mozdul ki, ahol az van, ha nem, akkor pedig nem.
Stb.
Olyan emberekkel mozdul ki és alszik egy szobában, akivel kompatibilis.
Stb.
Itt meg munkatársakkal rá vagy kényszerítve mindenfélére, ami nem feltétlen esik jól, nem feltétlen tudsz laza lenni, jól érezni magad.
Ráadásul egy nem-családosnak is megvan a maga programja, elfoglaltsága.
Nekem is majdnem rászerveződött egy számomra fontos dologra.
Péntek este hazajottem, rosszullétre hivatkozva
direkt vettem be hashajtót és hánytam is
Amúgy kirúgtak xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!