Náthásan, megfázva miért járogatnak orvoshoz az emberek, azzal még simán lehet dolgozni menni?
Figyelt kérdés
2023. febr. 1. 14:39
231/292 A kérdező kommentje:
Ja amúgy igen, ha a velem szemben ülő kolléga felállna mert folyik az orra és hőemelkedése van és megkér hogy fejezzem be a munkáját és nem az első eset volna én is mérges lennék rá.
2023. febr. 3. 13:32
232/292 anonim válasza:
"Nem fogod mások helyett elvégezni?"
Nem bizony. Ugyanis mifelénk a lógásokat utólag le szokás dolgozni. :D
233/292 anonim válasza:
Megnézem hogy pl egy helpdesk ügyeletet hogy dolgozol le utólag…
234/292 anonim válasza:
Nem olyan helyen dolgozok, ahol nem lehet a munkát utólag elvégezni. :D
235/292 anonim válasza:
233, helpdesknél is van csapat, a munka mennyisége nem változik szembetűnően 1 ember 2-3 napos kiesésétől.
236/292 A kérdező kommentje:
Párom helpdeskes volt, mindig menni kellett betegen neki is, mert nem volt ember, pedig kerestek rá. Na ott tényleg nem lehetett mondani hogy nem megyek be.
2023. febr. 3. 15:24
237/292 anonim válasza:
Ha a cég balfsz az a cég dolga.
Olyan nincs, hogy "nem lehtsz beteg" mert nem a cég határozza meg, hanem az állami törvény. A cég meg nem írhatja felöl a törvényt.
238/292 anonim válasza:
Állami törvény xDD
Munkakörvénykönyv esetleg.
239/292 anonim válasza:
Ha valaki meg olyan balfasz, hogy egy náthával sem hajlandó dolgozni, az már csak az ő dolga.
240/292 A kérdező kommentje:
Nem a törvény a lényeg, hanem hogyha még menni bírsz akkor elvárják hogy menj, nekem is volt hogy úgy kellett előző helyem ügyfeleznem hogy beszélni nem bírtam
2023. febr. 3. 15:48
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!