Náthásan, megfázva miért járogatnak orvoshoz az emberek, azzal még simán lehet dolgozni menni?
"Azt, hogy a náthával otthon kell maradni, azt az orvos mondja, ha kiír táppénzre"
Csakhogy szerencsére nem ír ki.
A legtöbb ember pedig el sem megy egy náthával az orvoshoz, úgyhogy ennyit erről. :D
"kifejtettem, hogy a munkakerülőket a földesúrnak jogában áll kibszni"
Jogában áll és a jobb helyeken meg is teszik ezt.
271
Tehát ha az orvos kiír táppénzre, akkor elfogadod, hogy az illető valóban beteg és nem kellene dolgoznia? Hiszen a táppénzre való kiírás bizonyíték arra, hgoy az orvos ígyg odnolja.
Az orvosi korrupció ugyan létezik, de szerintem hasonló esetekben eleve ritka volt, az elmúlt években meg durván ellenőrzik az orvosokat, szóval javaslom ne abból induljunk ki, hogy biztos lefizették a dokit, hanem tisztességes orvosi viselkedésből.
Normális ember nem akar egy náthával táppénzre menni, kezdjük ott. :D
Pont ezt nevezzük munkakerülésnek.
"Az orvosi korrupció ugyan létezik, de szerintem hasonló esetekben eleve ritka volt"
Szerinted ritka, de attól még valójában nem az.
273, nem válaszoltál a kérdésre.
Tehát ha az orvos kiírja az embert, elfogadod, hogy valóban nem ajánlott a munkavégzés?
"Tehát ha az orvos kiírja az embert, elfogadod, hogy valóban nem ajánlott a munkavégzés?"
Nem, ugyanis az orvos az esetek többségében minden baromsággal képes kiírni a sok léhűtőt, főleg, ha néha kapnak még egy-egy borítékot is. :D
Tehát jobban tudod, mint az orvosok.
Oké, köszi.
Tehát semmi baj nincs a munkakerüléssel és a korrupcióval.
Köszönjük, Emese!
Te ennyire fogyatékos vagy, vagy kapsz segítséget hozzá?:D
Tulajodnképpen BÁRMI arra vezethető vissza, hogy valaki naplopó. Tipikusan az a fajta ember vagy akinek ha elbssza a busz a kollégáját, azt fogja mondani, hogy "áh, csak megjátsza magát, hogy ne kelljen dolgozni":D
Látom, már csak a személyeskedés megy, mert elfogytak az érvek.
Menj inkább aludni, mert ha nem leszel elég kipihent, haza fog majd küldeni a munkából a földesurad. :D
279, tudom, naplopó vagyok, de Isten bocsássa meg nekem, szombatonként nem szoktam dolgozni:D SŐT, vasárnap sem. Mekkora egy láblógató senkiházi vagyok, igaz?:D
Érvekre nagoyn ne hivatkozz, te vagy az, aki eddig mindenre csak rámondta, hogy "az napolopó" gondolkodás nélkül, egyebet nem tudtál mondani.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!