Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Náthásan, megfázva miért...

Náthásan, megfázva miért járogatnak orvoshoz az emberek, azzal még simán lehet dolgozni menni?

Figyelt kérdés

2023. febr. 1. 14:39
 281/292 anonim ***** válasza:
63%

Te bizony tényleg nem tudtál érveket írni, hanem helyette inkább csak a sztahanovistákkal, meg a munkamániával jöttél. :D

Remélem, nem fogok pokolra jutni azért, mert nem zárkózok be minden kis semmi náthával, hanem élem a normális életemet és még dolgozni is járok. :D

2023. febr. 3. 20:24
 282/292 anonim ***** válasza:
32%

Le merném fogadni, hogy ez az egy ember írt az összes covidos kérdéshez is, hogy "nincs is covid" vagy "korlátozzák a személyi szabadságát"

Örülök, hogy szereted a munkád és a munkahelyed :) és hogy ott alapvetőnek tartják, hogy betegen (mindegy most miről van szó, mert a hátha és megfázás is tus terjedni) dolgozzanak.

Kinek milyenek az igényei.

2023. márc. 4. 16:08
 283/292 anonim ***** válasza:
63%

Én nem tagadom a covid létezését, de ettől függetlenül megvan a véleményem azokról, akik ennyi miatt is képesek otthon maradni.

Azt meg valóban nem tűrném egy percig sem, hogy egy vírus miatt korlátozzanak engem.

"Örülök, hogy szereted a munkád és a munkahelyed :) és hogy ott alapvetőnek tartják, hogy betegen (mindegy most miről van szó, mert a hátha és megfázás is tus terjedni) dolgozzanak."

Ennek én is örülök. De hát ahány ház, annyi szokás. :D

2023. márc. 4. 18:22
 284/292 anonim ***** válasza:
53%

Örüljünk, emberek, mert ez a nagyokos kérdező, akinek valamiért beakadt a lemez a náthánál, feltalálta a ránézésre diagnosztizálást! Igaz, hogy még az orvosok sem tudják teszt nélkül megmondani, hogy valakit Rhinovirus, SARS-CoV-2, Influenzavirus, RSV, vagy egyéb légúti kórokozó támadott meg, de ő tudja! Nátha! Jó lehet ilyen együgyűnek lenni, amikor minden nátha, nem kell gondolkodni rajta. Az ő kis világában ez ilyen egyszerű.

De valami megalomániája is lehet, hogy pótolhatatlannak hiszi magát. Ha nem megy be dolgozni, megáll az élet.

Hát menj csak. Dolgozz, ha az a fixa ideád, hogy ezt kell tenned. Ám tégy a kollégáidnak egy szívességet, és húzz maszkot, meg moss kezet minden orrfújás után.

Bár erre már csak az értelmesebb emberek képesek. Te közéjük tartozol?

2023. márc. 4. 23:39
 285/292 anonim ***** válasza:
66%

"De valami megalomániája is lehet, hogy pótolhatatlannak hiszi magát. Ha nem megy be dolgozni, megáll az élet."

Inkább nektek lehet valamilyen megalomániátok, hogy azt képzelitek, hogy a ti feladatotok olyan fontos, hogy még egy köhögéssel sem lehet elégezni. :D

"Hát menj csak. Dolgozz, ha az a fixa ideád, hogy ezt kell tenned."

Be is megyek, ha tetszik, ha nem. Szerencsére a környezetemben mindenki más is így szokott tenni.

"Ám tégy a kollégáidnak egy szívességet, és húzz maszkot, meg moss kezet minden orrfújás után."

Nem fogok maszkot húzni meg minden orrfújás után kezet mosni és a kollégáim sem tesznek így.

"Bár erre már csak az értelmesebb emberek képesek. Te közéjük tartozol?"

Azzal már nem tudok mit csinálni, ha te a fertőtlenítőben úszva élő birkákat tartod értelmes embereknek.

Szerencsére én nem tartozom közéjük.

2023. márc. 5. 04:03
 286/292 anonim ***** válasza:
32%
Az értelmes ember definíciója ugyan más, mint amit te fogalmaztál meg, de abban egyetértünk, hogy valóban nem tartozol közéjük.
2023. márc. 5. 09:47
 287/292 anonim ***** válasza:
58%

286.: Valóban szerencse, hogy én nem tartozom az általad istenített birkák közé, ugyanis én értelmes ember vagyok.

A kettő tulajdonság kizárja egymást.

2023. márc. 5. 10:11
 288/292 anonim ***** válasza:
32%

A butaság egyik legjobb ismérve a dolgok túlzott leegyszerűsítése és a hamis magabiztosság. Mindkettőnek megfelelsz.

De elég, értelmetlen a további eszmecsere veled.

2023. márc. 5. 10:44
 289/292 anonim ***** válasza:
68%

"A butaság egyik legjobb ismérve a dolgok túlzott leegyszerűsítése és a hamis magabiztosság."

Ez pedig pont a hozzád hasonló, másokat korlátozni akaró emberekre a leginkább igaz.

De én sem látom értelmét annak, hogy birkákkal vitatkozzak, úgyhogy szia.

2023. márc. 5. 10:48
 290/292 anonim ***** válasza:
76%
Jaj, ne etessétek már a trollt.
2023. márc. 5. 17:00

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!