Mi lesz azokkal a nőkkel akik nem menstruálnak? Őket hogyan kárpótolja a törvény?
"a menstruációra meg normális helyeken nem jár semmi."
Továbbra is, erről senki nem beszélt eddig sem. De látom 100 válasz alatt ezt az információt nem iskerült feldolgozni:D Mindegy.
#112.
"Továbbra is, erről senki nem beszélt eddig sem."
Á, dehogy!
Értem én, hogy nehéz beletörődnötök, de attól még nem érdemel plusz szabadságot senki sem azért, mert menstruál.
Nagyon úgy néz ki, hogy elfogytak már a diszkriminációt pártolók érvei. :D
Elfogytak az érvek?
Te írtad:
"Értem én, hogy nehéz beletörődnötök, de attól még nem érdemel plusz szabadságot senki sem azért, mert menstruál."
És ugyanezt írtad az előző 5 válaszodban is:D Gyakorlatilag 100 válasz óta egy helyben toporgunk, mert a dolog alapvetését nem érted:D És amíg az alapot nem érted, el sem lehet kezdeni beszélni a témáról..
#113.
Érdekes, hogy a többség ellenzi ezt a gyökér intézkedést.
Ha mindenki szembejön veled az autópályán, akkor bizony lehet, hogy te mész rossz irányba. :D
Ha több, mint 100 válasz alatt még sem értetted meg, hogy mi is a probléma a menstruációs szabadsággal, akkor már nincs mit hozzáfűznöm ehhez.
Aztán meg még te állítod, hogy én nem értem a dolgok lényegét. Kész vicc. :D
#115.
Csak elég végigolvasni a válaszokat például ez alatt a kérdés alatt.
Na, meg egyébként is, az emberek többsége kifejezetten elítéli a diszkriminációt meg a kivételezést. Úgyhogy ennyit erről.
#117.
Mert neked talán van jobb bizonyítékod arról, hogy nem ellenzi a többség ezt a hülyeséget? :D
Attól még, hogy néhány gyökér bevezette, a normális emberek csak röhögni tudnak ezen.
Nincs bizonyítékom, de nem is állítottam semmit a többség véleményéről.
Nem mintha számítana, tekintve, hgoy ez teljesen a munkáltató hatásköre.
Én pedig tapasztalatból állítom, hogy a többség egyáltalán nem szereti a kivételezést, a kettős mércét, meg a diszkriminációt. Vagy szerinted talán tetszik az ilyesmi az embereknek?
Egyébként meg kár minden szóért. Gyökér emberek voltak azok, akik ezt kitalálták, meg akik bevezették. De hát sajnos ilyen is van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!