Nem szánalmas amikor a munkahelyeken emberek nyitott laptopokkal rohangálnak megbeszélésekre, mert fél lezárni a fedelet, mert akkor lemegy alvó módba a gép és ez megijeszti az egyszerű felhasználót?
Ahelyett, hogy átállítaná vagy szólna az ITs-nak hogy állítsa át a gépet úgy hogy úgy működjön, ahogy szeretné
de neeeem, hanem elfogadja az alapbeállításokat, MINDENBEN.
semmit nem kérdőjelez meg.
"ja, persze csak én nem mondhatom az embernek hogy ezt vagy azt csinálja. A fönök gyerek meg parancsolhat nekik"
Hát igen, ez nem mindegy. Például ahol én dolgozom, ott megszólnak azért, ha valamit többszöri megmutatásra sem vagy képes megcsinálni. Ezért elfogathatatlan az számomra, hogy hosszabb idő után valaki értetlensége miatt egy munkában az a felelős, akit megkért, hogy csinálja meg helyette.
Felnőtt emberek vagyunk, basszus. Nem óvodások, akiknek fogni kell a kezét. Ha dolgozol valahol, érdekeljen legalább annyira, hogy megtudd csinálni azt, ami a te feladatod és megérdemelje a munkád a pénzét. Új vagy? Oké, tanulsz, de pár hónap után elvárás, hogy te is tudd az alapdolgokat. Ez nagy igazságtalanság, hogy mindenki ugyanannyiért nem egyformán dolgozik. Ez lenne a főnök felelőssége. (Ez nem neked szól, kérdező)
nalunk nagy a fluktuacio, 100%os pedig kicsi a letszam
allandoan uj emberek vannak es nem ertenek semmit
olyan masfel ev utan kezdenek onalloan dolgozni
62. Értem. Az a helyzet, hogy én is kiakadnék, ha valakinek valamit ezredjére kéne elmondanom, és úgysem akarja megérteni. Persze a főnöktől már nem meri még egyszer megkérdezni, mert az meg leordítja a fejét. Kicsit keményebben oda kell szólni, hátha észreveszi magát. Pont azért mondom, mert kezdőként velem is ez volt, aztán kénytelen voltam megtanulni, hogy ha nem értek dolgokhoz, az csak magamnak hátrány.
Örülök amúgy, hogy valakik ezen a történeten még jól szórakoznak, pedig ez egy általános probléma, csak a bosszúság mögé volt bújtatva. Sokszor az indulataink irányítanak és nem tudjuk kifejezni azt, hogy mi a valódi problémánk.
"Én nagyon szép menő vékony tervezői laptoppal járkálok és ennek megfelelően is vagyok felöltözve."
Erre meg most már nem is azt mondom, hogy önteltség, hanem inkább büszke vagy magadra. De látod, nem mindegy, hogy hogyan tálalsz valamit. Amíg a véleményedben undor van, addig azt mások nem is fogják megérteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!