Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Munkahelyemen lefekudtem az...

Munkahelyemen lefekudtem az egyik kollégámmal és valaki ránk nyitott de nem tudjuk hogy ki. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Olyan gyorsan zarodott vissza az ajtó hogy nem láttuk ki az. Nagyon félek elmondja a főnöknek. És ez már munka után volt nekünk még ott kellett maradni mert volt papír munkank is. Kollégámba már régtol szerelmes vagyok azért hagytam magam neki.

2020. júl. 7. 08:42
 1/7 anonim ***** válasza:
87%
Megérdemled.
2020. júl. 7. 08:49
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Es aztan meg valaki kiirt egy kamukerdest.
2020. júl. 7. 08:56
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Ez a kérdés már volt, legalább háromszor, kb ugyanezzel a megfogalmazással. Nem hiszem, hogy pont ez ennyire gyakran megtörténne és utána mindenki rohanna a gyakorira kiírni.
2020. júl. 7. 09:11
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Innentől nincs hatásod az eseményekre. Kezdj el beletörődni, hogy mindenki meg fogja tudni hamarosan (mert meg fogja). Annyi hatásod lehet a dologra, hogy milyen formában kezeled majd az ajánlatokat a többi kollégától.

A főnök meg tök jogosan rúgna ki.

2020. júl. 7. 10:00
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán miért kell nemi életet élni a munkahelyen? Az nem bordélyház, se nem hotelszoba. Ennyire nehéz lebeszélni egy külön randit?
2020. júl. 7. 10:08
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Plakátold ki a munkahelyeden, hogy "Szerelmeskedtem X kollégával, de rám nyitott valaki. Nem tudom, ki volt az, ezért kérem, keressen meg!"

Így garantáltan meg fogja tudni mindenki.

2020. júl. 7. 10:16
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Én nem plakátolnék, inkább kör e-mailben érdeklődnék, az hamarabb megvan.
2020. júl. 7. 10:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!