Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Nem szánalmas amikor a munkahe...

Nem szánalmas amikor a munkahelyeken emberek nyitott laptopokkal rohangálnak megbeszélésekre, mert fél lezárni a fedelet, mert akkor lemegy alvó módba a gép és ez megijeszti az egyszerű felhasználót?

Figyelt kérdés

Ahelyett, hogy átállítaná vagy szólna az ITs-nak hogy állítsa át a gépet úgy hogy úgy működjön, ahogy szeretné

de neeeem, hanem elfogadja az alapbeállításokat, MINDENBEN.

semmit nem kérdőjelez meg.

2021. nov. 27. 11:15
1 2 3 4 5 6 7
 11/65 anonim ***** válasza:
100%
Az az igazán szánalmas, hogy annyira élettelen szardarab vagy, hogy a való világban nem is tudják hogy létezel, ezért itt gyakorin próbálod kiélni magad.
2021. nov. 27. 12:44
 12/65 anonim ***** válasza:
100%
Miért nem segítesz nekik, ahelyett, hogy itt pampogsz? Mond meg nekik, hogy at lehet állítani, így kényelmesebben hurcolhatják a laptopot.
2021. nov. 27. 12:53
 13/65 A kérdező kommentje:

én mindig rá szoktam finoman kérdezni hogy nem-e zavarja ez vagy az és hogy nem-e lenne jobb neki, hogyha máshogy müködne

pl mondjuk ahogy látszik hogy ő is szeretné, hogy müködjön, csak sajnos nem tudja megfogalmazni az igényét.

sajnos azt látom hogy egyáltalán nem értik miről beszélek.

2021. nov. 27. 13:05
 14/65 anonim ***** válasza:
100%

"sajnos azt látom hogy egyáltalán nem értik miről beszélek"

Ilyenek ezek a kényszerképzetek... :D

2021. nov. 27. 13:36
 15/65 anonim ***** válasza:
100%

13: te a vak bácsit is mindig átkíséred a zebrán...??

Pedig esze ágában sincs átmenni a másik oldalra! :-DDDD

Remélem, fogod a párhuzamot...

2021. nov. 27. 13:37
 16/65 A kérdező kommentje:
semmi gond nincs azzal, hogy az emberek nagyobb része full totál igénytelen az ilyen dolgokra, mivel a világnak azon részét jelenti nekik, ami számukra az absztrakciós képességeik korlátozottsága miatt felfoghatatlan.
2021. nov. 27. 13:40
 17/65 anonim ***** válasza:
100%
tipikus kocka informatikus vagy? :-DD
2021. nov. 27. 13:52
 18/65 A kérdező kommentje:

nem, én mérnök vagyok. Tehát "nem tipikus" kocka.

Én nagyon szép menő vékony tervezői laptoppal járkálok és ennek megfelelően is vagyok felöltözve.

De az is szánalmas amikor az emberek nem merik lezárni a kis nyomorult telefonjaikat mert akkor nem játsza a zenét a youtube...

SZÁ NA LOM

menjenek vissza a jurtába

2021. nov. 27. 13:56
 19/65 anonim ***** válasza:
100%
Ajjaj... van itt baj a toronyban... :)))
2021. nov. 27. 13:57
 20/65 anonim ***** válasza:
100%

"nem, én mérnök vagyok. Tehát "nem tipikus" kocka."

Rossz hírem van, nem vagy mérnök, csak egy munkanélküli kényszerképzetekkel élő szardarab.

2021. nov. 27. 13:58
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!