Nem szánalmas amikor a munkahelyeken emberek nyitott laptopokkal rohangálnak megbeszélésekre, mert fél lezárni a fedelet, mert akkor lemegy alvó módba a gép és ez megijeszti az egyszerű felhasználót?
Ahelyett, hogy átállítaná vagy szólna az ITs-nak hogy állítsa át a gépet úgy hogy úgy működjön, ahogy szeretné
de neeeem, hanem elfogadja az alapbeállításokat, MINDENBEN.
semmit nem kérdőjelez meg.
miért is? Hiszen az "emberek" mindig mindent a küllemből próbálnak ösztönösen levezetni.
ha valaki jól néz ki, jól van felöltözve stb akkor jó ember, kár tagadni, de igy müködik a világ.
jaj ez a bábszinház, kis hakapeci maki a nagy megmondó ember
egy olyan inkább meg se szólaljon aki az EGÉSZ gyakorikérdéseken válaszolgat...és megmondja a "tutit"
értem én ÖREG, hogy neked ez adja a sikerélményt az életedben, mivel gondolom más nem.
A probléma, hogy rajtad sajnos nagyon látszik hogy idejársz validációért. Vagy legalábbis hogy egy kis minimális hatalmat érezz, vagy azt hogy van valami hasznod.
De elárulom, hogy nincs.
Ha nőnemű lennél, olyan anyós lenne belőled, aki a menyét halálra szekírozza, mert nem ÚGY csinálja az x vagy y ételt, ahogy őszerinte KELL...
:)))))
27: nő vagyok.... (26-os)
:-DDD
ha nem ertened az osszefuggest:
ha en lennek no (azaz az felvázolt anyostipus) akk nem lehetne ram mondani semmi rosszat mivel a nokre nem lehet
vagy ha jol ertem akkor te most nögyűlölő vagy?
nem mindenkit a proli egyszeru emberek vesznek korul, es nem ezek jelentik a vilagot szamara, ami ot korulveszi
nem mindenki annyira primitiv hogy az embereken es a tarsasagon keresztul erzekeli a letezest.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!