Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Nem szánalmas amikor a munkahe...

Nem szánalmas amikor a munkahelyeken emberek nyitott laptopokkal rohangálnak megbeszélésekre, mert fél lezárni a fedelet, mert akkor lemegy alvó módba a gép és ez megijeszti az egyszerű felhasználót?

Figyelt kérdés

Ahelyett, hogy átállítaná vagy szólna az ITs-nak hogy állítsa át a gépet úgy hogy úgy működjön, ahogy szeretné

de neeeem, hanem elfogadja az alapbeállításokat, MINDENBEN.

semmit nem kérdőjelez meg.

2021. nov. 27. 11:15
1 2 3 4 5 6 7
 21/65 A kérdező kommentje:

miért is? Hiszen az "emberek" mindig mindent a küllemből próbálnak ösztönösen levezetni.

ha valaki jól néz ki, jól van felöltözve stb akkor jó ember, kár tagadni, de igy müködik a világ.

2021. nov. 27. 13:59
 22/65 A kérdező kommentje:

jaj ez a bábszinház, kis hakapeci maki a nagy megmondó ember

egy olyan inkább meg se szólaljon aki az EGÉSZ gyakorikérdéseken válaszolgat...és megmondja a "tutit"

értem én ÖREG, hogy neked ez adja a sikerélményt az életedben, mivel gondolom más nem.

A probléma, hogy rajtad sajnos nagyon látszik hogy idejársz validációért. Vagy legalábbis hogy egy kis minimális hatalmat érezz, vagy azt hogy van valami hasznod.

De elárulom, hogy nincs.

2021. nov. 27. 14:01
 23/65 anonim ***** válasza:
100%
Nagyobb baj van a toronyban mint amennyire eddig látszott. Ideje lenne felkeresned szakembert. Neked is jobb lesz.
2021. nov. 27. 14:09
 24/65 anonim ***** válasza:
100%
23: már késő..... :))))
2021. nov. 27. 14:12
 25/65 anonim ***** válasza:
100%

Ha nőnemű lennél, olyan anyós lenne belőled, aki a menyét halálra szekírozza, mert nem ÚGY csinálja az x vagy y ételt, ahogy őszerinte KELL...

:)))))

2021. nov. 27. 14:29
 26/65 A kérdező kommentje:
még szerencse hogy a nőkre meg nem lehet semmi rosszat mondani, ugyebár
2021. nov. 27. 14:30
 27/65 anonim ***** válasza:
100%

27: nő vagyok.... (26-os)

:-DDD

2021. nov. 27. 14:36
 28/65 A kérdező kommentje:

ha nem ertened az osszefuggest:

ha en lennek no (azaz az felvázolt anyostipus) akk nem lehetne ram mondani semmi rosszat mivel a nokre nem lehet

vagy ha jol ertem akkor te most nögyűlölő vagy?

2021. nov. 27. 14:53
 29/65 anonim ***** válasza:
100%
Fájdalmasan nem érted a téged körülvévő világot....
2021. nov. 27. 15:02
 30/65 A kérdező kommentje:

nem mindenkit a proli egyszeru emberek vesznek korul, es nem ezek jelentik a vilagot szamara, ami ot korulveszi

nem mindenki annyira primitiv hogy az embereken es a tarsasagon keresztul erzekeli a letezest.

2021. nov. 27. 19:35
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!