Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Nem szánalmas amikor a munkahe...

Nem szánalmas amikor a munkahelyeken emberek nyitott laptopokkal rohangálnak megbeszélésekre, mert fél lezárni a fedelet, mert akkor lemegy alvó módba a gép és ez megijeszti az egyszerű felhasználót?

Figyelt kérdés

Ahelyett, hogy átállítaná vagy szólna az ITs-nak hogy állítsa át a gépet úgy hogy úgy működjön, ahogy szeretné

de neeeem, hanem elfogadja az alapbeállításokat, MINDENBEN.

semmit nem kérdőjelez meg.

2021. nov. 27. 11:15
1 2 3 4 5 6 7
 41/65 A kérdező kommentje:

de hát midnenki a telefonját kapirgálja

itt a probléma csak az hogy az emberek nem kérdőjeleznek meg semmit, és nem akarnak jobbat

és ez nem csak abban nyilvánul meg hogy a munkahelyi számítógépet hogyan használják.

amit ők akarnak, az csak annyi, hogy JOBBNAK LÁTSZÓDJANAK....és ugye ahhoz kell a szebb ruha, a jobb telefon, a jobb autó, a nagyobb ház.

mert valami mély késztetés miatt ezt érzik fontosnak

2021. dec. 17. 14:46
 42/65 anonim ***** válasza:
Nem kis baj van ám a toronyban... :)))
2021. dec. 17. 14:49
 43/65 A kérdező kommentje:

ja, értem, szóval ha nekem nem természetes a törzsi értékrend, ami minden embernek teljesen magától értetődő, akkor én vagyok a hülye?

még jó hogy nem törzsekben élünk....bár a legtöbb ember ott szeretne legbelül

2021. dec. 17. 14:50
 44/65 anonim ***** válasza:
41. Határozottam magadról beszélsz, csak te már elérted a csalódás szintjét is. Ha tudtál róla, ha nem, anno te is így éltél, de téged nem vezetett sikerekhez ("milyen meglepő"), ezért csalódtál az egészben, és most azokat szidod, akik így élnek. Kíváncsi vagyok, hogy most csak a szád jár, vagy te tényleg azzá az emberré változtál, aki szeret új dolgokat megtanulni. Azt is megtanulhatnád, hogy a világunk sok színű, mindenkinek megvan a véleménye, és valaki úgyis boldog tud lenni, hogy marad az alapbeállításoknál, hiába neked nem sikerült. Ha meg valaki nyavalyog, de változtatni nem akar, akkor hagyni kell a francba. Fizetnek, hogy foglalkozz vele? Érdekel a viselkedése anélkül, hogy bosszankodnál? Nem? Akkor egyszerűen csak sz*rd le és lépj tovább.
2021. dec. 17. 15:03
 45/65 anonim ***** válasza:

"amit ők akarnak, az csak annyi, hogy JOBBNAK LÁTSZÓDJANAK..."'

Nem, ezt nem ők akarják, hanem a te káoszos fejedben fogalmazódik meg, hogy SZERINTED ők mit akarnak...

:-DDD

2021. dec. 17. 15:04
 46/65 A kérdező kommentje:

44

a probléma az hogy a kollegák érdektelensége miatt van sokszor nekem több munkám

odajönnek megkérdezni olyan alap dolgokat, amiket én sem tudok, de én legalább utána tudok nézni. És sokszor olyan dolgokat kérdeznek meg amit a képzettségük és iskoláik miatt tudniuk kellene.

És nekem meg jópofiznom kellene hozzá hogy lusták utána nézni? Sajnos még az információ megszerzésének módjait sem tanulták meg és nem is érdekli őket. Őket csak az érdekli hogy egy másik EMBER mondja el nekik hogy mit kell csinálni és közben a társasági élményt éljenek meg.

A feladat másodlagos.

2021. dec. 17. 15:09
 47/65 anonim ***** válasza:

"amit ők akarnak, az csak annyi, hogy JOBBNAK LÁTSZÓDJANAK....és ugye ahhoz kell a szebb ruha, a jobb telefon, a jobb autó, a nagyobb ház."

Na látod, ezzel a felfogásoddal van a gond, mert ez nem így van. Persze vannak emberek, a mai fiatalság, és te is, akik azt hiszik, hogy a ruhák, a telefon, autó, ház tesz valakit boldoggá, és azokat kell megszerezni, hogy villogjunk vele, most már nekünk is van. Van, és? Boldog is vagy? A boldogságot nem a drága cucc fogja adni, hanem a mögötte álló munka. Van egy munkát, küzdesz különböző célokért, akkor ez elégedettséggel tölt el. Ennek csak a hozadékai a drága cuccok, mert akkor az ember megteheti azt, hogy kényelemben éljen. Az igazi boldog ember nem azért sikeres, mert drága cuccai vannak, hanem azért vannak drága cuccai, mert sikeres, és az ilyen ember sosem fogja megjátszani magát, mint ahogy te is.

2021. dec. 17. 15:24
 48/65 A kérdező kommentje:

hát bocsi de engem már hidegen hagynak ezek a dolgok, pedig telik rá

ipadet is csak azért vettem hogy tudjak ágyból youtubeon nézni videókat, nem azért hogy kávézóban legyen mit kicsapni az asztalra.

aztán igy csak bementem egyszer a boltba és megvettem

és nyaralni sem azért megyek hogy legyen mit postolni instagramra közben meg ugy van fillérekre kimérve a költőpénz

2021. dec. 17. 15:28
 49/65 anonim ***** válasza:

46: ha nem lenne kérdező, neked nem lenne állásod....

Ha mindenki mindent tudna, akkor nem lenne szükség rád. :D

2021. dec. 17. 15:30
 50/65 A kérdező kommentje:

én nem orákulumnak vagyok ott

nekem megvan a magam beosztása és képesítése, az általános képzettségi szinvonal hiányának két vállamon hurcolása nincs a listán

2021. dec. 17. 15:32
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!