Egy kollégám máshogy viselkedik velem, eddig nyitott, kedves volt, mostanában viszont olyan mintha zavarban lenne,alig néz rám ha beszélünk meg ilyenek.?
Most azt várod, írjuk azt, mert tetszel neki?
Jó:-azért ilyen, mert tetszel neki!
Vagy: beköpött téged valamiért a főnöknél, kibeszélt téged, amikor nem találkoztatok, megtudott valamit, ami nem igaz, és pikkel rád.
Nem várok ilyesmit, nem is értem miért írtad ezt, jesszus.
A beköpött meg a pikkel rám az kizárva. De másik kettő mondjuk lehet, mert a váltóm elég nagy szarkeverő.
Gondolom a kollégád ellentétes nemű veled. Ha van párja, akkor szerinted tisztességes dolog vele kikezdened? Szerintem tudod, hogy nem. Vagy a második akarsz lenni az életében?
Szerintem érdeklődj másfelé. Ha meg nem vagy benne biztos, hogy a váltód megbízható, akkor ne monddj el nekit semmit sem a dolgaidról.
Van sok egyedüllévő és korban hozzád illő ember a Földön! Ne aggódj, lesz házastársad!
És egy év után sem változott a helyzet?
Lehet attól jött zavarba, hogy látja rajtad, hogy odavagy érte. Vagy nincs is zavarban, csak le akar rázni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!