Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Állami munkahelyen pl: rendőr,...

Állami munkahelyen pl: rendőr, katona stb... lehet a fizetésen alkudni, megegyezni ?Vagy csak is kizárólag fix fizetés van mindenkinek?

Figyelt kérdés
febr. 11. 16:15
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
27%
Hát a feleségem most lett kormánytisztviselő, tőle kértek bérigényt. Nem tudom, mekkora volt a valós mozgástér, de valamennyi úgy tűnik, hogy van.
febr. 11. 16:20
 2/13 A kérdező kommentje:

Az lényeg 370 ezer lenne az alap nettóba...

Jólenne ha 400 at kitudnám alkudni, szerinted van rá esély?

febr. 11. 16:25
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Az nyilván a munkahelytől és a konkrét pozíciótól függ.

febr. 11. 16:26
 4/13 anonim ***** válasza:
81%
A rendőrségnél a szolgálati év és a beosztásod határozza meg törvényileg, hogy mennyit keresel. Nincs alkudozás.
febr. 11. 16:27
 5/13 A kérdező kommentje:
Nem rendőrség csak példaként írtam.Állami halőrség
febr. 11. 16:42
 6/13 anonim ***** válasza:

"Jólenne ha 400 at kitudnám alkudni, szerinted van rá esély?"

Elképzelhető, de garanciát nem vállalok.

febr. 11. 16:44
 7/13 anonim ***** válasza:
75%

Alkudni nem. De túlóra, szakmai pótlék (nyelv, drón jogsi, ...), 25 év alatti adó izé, ... dobHAT rajta. Meg a maszekolás, "félrenézés", leeső hal,...

(Ismerek olyat, aki hallott olyat, hogy a halőr eladja a törpeharcsát étteremnek, az ékszerteknőst meg állatboltnak. De te ugye nem? :) )

febr. 11. 16:48
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

Én állami munkahelyen vagyok, 420k nettóval. Szóval létezik. Más kérdés hogy ide egy konkrét diploma az elvárás, így nem tud bárki jelentkezni.

“Állami munkahely” ezerféle van, és ott se mindegy hogy pl portás vagy vagy főigazgató.

febr. 11. 17:00
 9/13 anonim ***** válasza:
28%
8. Írta, hogy HALŐR.
febr. 11. 17:02
 10/13 anonim ***** válasza:
Hivatásosoknál beosztáshoz kötik a fizetést (alapvetően a rendvédelmi illetményalap szorzata+mindenféle pótlékok/ledolgozott évek száma/stb. összege... az illetményalap 38 650 forint, de abból te most ne kezdd el számolgatni, mert sok mindent kellene még hozzáadnod, hogy meglegyen a valós fizetés). Ha már dolgoztál korábban pl közalkalmazottként, azt is beszámítják. Egyébként meg lehet próbálni "alkudni", de a bértábla nem túl rugalmas.
febr. 11. 17:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!